hej nicola a ty mozesz przewidziec jak migrena nadchodzi? bo ja tak mam ze juz wczesniej troche czuje ze bedzie ze mna kiepsko i jak tylko moge to biore wczesniej tabletke triptagramu i udaje mi sie nawet tak ze bol wogole nie przychodzi. i dopiero od niedawna to zazywam bo czego to ja wczesniej nie probowalam. a ketonalu wlasnie nie ruszam bo boje sie ze bym sie uzaleznila.hej ja mam migreny i to tak mocne ze nawet czasem ketonal forte mi nie pomaga, przy bólu pojawiają sie takie dodatkowe dolegliwości jak fotofobia, fonofobia, zabuzenia pola widzenia, nudnosci, zawroty głowy i zabuzenia równowagi... ogolnie na stałe mam wypisywany ketonal forle i aulin, aulin pomaga mi dobrze bo to są saszetki ropuszczane w wodzie i na prawde po 15 minutach po bólu nie ma śladu... są lepsze niż ketonal. niestety uzalezniaja tak samo jak ketonal. jestem na stale pod kontrolą neurologa i pare dni temu miałam obiona tomografie głowy... mam nadzieje ze nie wykryją u mnie nic złego...
a jak nie mam bólów migrenowych w ciągu dnia to mam silne zawroty głowy i zabuzenia rownowagi.. troche mnie przeraza to co sie ze mna dzieje ale mam nadzieje e to sie da wyleczyc farmakologicznie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość