moj tez starym czasem idziea powiedzcie dziewczyny czy wasze dzieci przez zmiane czasu jakoś inaczej sie zachowują???
Ja zauważyłam że Maja idzie jeszcze starym czasem, trudno jej się przestawić
nooo, to trzymam kciuki, zeby powrot do pracy okazal sie bezbolesny i zebys szybko sie przystosowaladziewczyny widziałyście mój suwaczek - za 4 dni do pracy
w piątek pierwszy dzień
ale w sumie nie powinnas miec z tym problemu, bo to 1/2 etatu.. moim zdaniem, rozwiazanie idealne
aha, Majka super szkodnik na potege... hehe, ladnie sie dorwala do tego pudla i pic tez sama potrafi... ona juz wszystko sama robi
Iwona H, dziewczyny maja racje.. masz talent baranek pirsza klasa! a Patryk z kroliczkami - przeslodki
u nas nie jest bardzo swiatecznie... z tego wzgledu, ze w UK nie ma takiego zwyczaju, jak u nas.. nie ma calej tej otoczki, sniadania, swieconki, lanego poniedzialku itp.A jak u Was przedświąteczny czas?
tam tylko Wielkanoc to obzeranie sie czekoladowymi jajkami..
niby moglabym zrobic swoje wlasne sniadanie rodzinne... ale teraz nie wiem, jak to tu wyglada, czy Hiszpanie swieca koszyki? pytalam A., nie wie... a mnie tu nie bylo w ubieglym roku, bo polecialam do PL na swieta
poza tym oni tu nie maja naszej kielbasy, czy szynki wedzonej... takze ja chyba w tym roku bede bez Wielkanocy i Lanego Poniedzialku
Pati85, ale z Ciebie aparatka
zaraz napisze, jakie sloiczki mam dla malego
[ Dodano: 2009-03-30, 12:11 ]
obiadki:
karaibski gulasz z wieprzowiny
ryba w sosie Mornay
kalafior z brokulami w sosie serowym
risotto z kurczakiem, kabaczkiem i morelami
"cottage pie" czyli danie z wolowina, groszkiem, marchewka i ziemniaczkami
deserki:
salatka owocowa (banan, jablko, gruszka)
banan i jablko ze zbozami
kremowa owsianka
banoffee pudding (banoffee to polaczenie banana i toffee ), ale w tej wersji uzyli jakiegos syropu (4%) zamiast tofi
krem z jajek (jajka to tylko 3%..), cos jak nasz budyn