moja nie za bardzo sama fika tylko na macie eduyukacyjnej z ficer to oowszem ale musze byc w pokojua synuś właśnie wypił troszkę herbatki i fika na tapczanie, spodobała mu się lampa na suficie
i tak trzymaćtaki zazdrosny nagle
no, normalnie tak mi się samopoczucie poprawiło, że lepiej się czuję niż po dużych zakupach
zazdroszcze!co do zosawania niuni z tatą to u mnie nie ma zadnego problemu..jak wracam to przewaznie zastaje taki obrazek
dziekujemy :)milutka204, dla Klaudeczki mój tak się przewraca już z premedytacją, jak się męczy to się odgina, jedną rączkę podnosi do góry i fika
Martuś, musisz ją często kłaść na brzuszek... mój na początku baaardzo protestował przed tą pozycją, aż pół dzielnicy słyszało, tak się wydzierał, ale chociaż 2 minuty go przetrzymywałam przed każdym jedzeniem (podobno dobrze wpływa na trawienie dziecka ), a z czasem wytrzymywał coraz dłużej i w koncu potrafi poleżeć nawet 10 minut, ale jeszcze mu się głowa czasami gibiewogole denerwuje sie jak jest na brzuszku
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość