Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 19:00

Halo, a co tu takie pustki :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Jejku jak sie najadlam, ugotowalam dzis chinskie jedzonko, takie pyszne, ze nie moge teraz chodzic :-D

Zostalismy sami z Erikiem, a P. pojechal montowac kuchnie, tylko tym razem juz na pewno :ico_oczko:

margarita i widzisz nie potrzebnie sie marwtilas, ciesze sie, ze Maja byla grzeczna i co wazniejsze , ze Niania byla zadowolona :ico_brawa_01:

Dziolchy przybywajcie

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 kwie 2009, 19:04

Widacz ze wiosna bo sie tu pustawo zrobilo. Ja przyszalalam i wypralam firanki w duzym pokoju i umylam okno.Wiec teraz z czystym sumieniem moge do Polski jechac :-) I tam pewnie po swietach sie za porzadki wezme bo juz to widze jak tesciowa posprzatala ot tak po lebkach juz ja ja za dobrze znam :-)
Margarita fajnie ze Maja sie zaadoptowawla u niani przynajmniej mozesz bez nerwow w pracy posiedziec :ico_oczko:

A gdzie wy wswzystkie jestescie.

Jagna ty sie odezwij !!!!I sie nie obrazaj!!!

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 19:06

Widacz ze wiosna bo sie tu pustawo zrobilo. Ja przyszalalam i wypralam firanki w duzym pokoju i umylam okno.Wiec teraz z czystym sumieniem moge do Polski jechac :-)
no to super, ale zazdroszcze Ci , ze jedziesz do Polski
Jagna ty sie odezwij !!!!I sie nie obrazaj!!!
no wlasnie, tez mialam juz si epytac co sie z Jagna dzieje.
Myslicie, ze sie obrazila czy nie ma neta????

[ Dodano: 2009-04-03, 19:29 ]
Zaraz lece kapac malego, odezwe sie pozniej jakby co

[ Dodano: 2009-04-03, 20:30 ]
Maly juz wykapany i spi, a ja mam czas dla siebie.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 20:57

hejka, ja tylko na chwile.. ale cos widze, ze nasz watek przymarl :/
wlasnie, gdzie Jagna, Gie i reszta? jakos dzisiaj pustawo tu...

mnie tez przez jakis czas nie bylo, bo sprzatalam (wpadlam w wir)... wysprzatalam cale mieszkanie, lazienke, kuchnie i przynajmniej w weekend mozemy gdzies skoczyc, bo wszystko jest zrobione :ico_brawa_01:
no, a przed chwila wykapalam i nakarmilam malego...
teraz czekam na A., bo wlasnie wraca ze swojej imprezy firmowej.. przynajmniej nie musze dzisiaj gotowac, bo pewnie cos tam zjadl (moze dla mnie cos przywiezie ;-) mowil, ze zwinie dla mnie jakies kanapki :ico_puknij: )
zreszta, ja jestem tak wykonczona po tym sprzataniu, ze najchetniej, to bym sie teraz walnela do lozka, nawet jesc mi sie nie chce

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 21:24

shoo, witaj kochana :-)
mnie tez przez jakis czas nie bylo, bo sprzatalam (wpadlam w wir)... wysprzatalam cale mieszkanie, lazienke, kuchnie i przynajmniej w weekend mozemy gdzies skoczyc, bo wszystko jest zrobione :ico_brawa_01:
jaka pracowita z Ciebie kobietka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , ale tak myslalam, ze albo sprztasz albo wybraliscie sie gdzies z A.

Ja tez mialam dzis posprzatac, bo jutro pewnie czasu nie bedzie, ale moze jakos dam rade, zawsze to cos wypali, ze nie uda mi sie sprzatnac
zreszta, ja jestem tak wykonczona po tym sprzataniu, ze najchetniej, to bym sie teraz walnela do lozka, nawet jesc mi sie nie chce
oj wierze, ale ja wroci A. to moze jakis masaz Ci zafunduje :-D

Ide nakarmic malego na spiocha, bo cos sie wierci, pwnie glodny juz jest

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 21:38

ojej, a ja na nic dzisiaj nie mam czasu... w pracy byl zapieprz, w domu szybko obiad i pan do pracy, a po mnie wpadla koleznka z kolega i pomogli mi zabrac rzeczy Zuzi kilka blokow dalej (oczywiscie bujaczek) do kumpeli. Su byla na poczatku grzeczna i smiala sie jak zwykle, potem zaczela mrudzic, bo byla spiaca, wiec poszlysmy do sypialni i mala usnela na lozku, spala ze 30 min, obudzila sie z placzem, zrobilam jej jesc, wypila tylko 60 ml mleczka i caly czas plakala, wiec ja ubralam i dwaj koledzy nas odprowadzili do domu i jeszcze wyszli mi na dwor z kundlem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

no i mala dala mi teraz taki koncert, ze az sie spocilam... wpadla w taki ryk, ze glowa mala :ico_olaboga: :ico_olaboga: krzyczala i plakala baaardzo dlugo, az w koncu dalam jej czopek, ponosilam na rekach, pomasowalam brzuszek (bardzo sie prezyla i miala napiety :ico_placzek: ) i w koncu usnela. Ale normalnie juz po tym wielkim placzu chyba z 10 min tak sobie poszlochiwala (jest takie slowo??), szlochala znaczy... dziwne to bylo... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

ale jestem zmeczona... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 21:41

jaka pracowita z Ciebie kobietka
ee, pozory ;-) ja to jestem len do potegi n-tej, najchetniej to bym nie sprzatala, ale juz nie moglam patrzec na ten syf ;-)

Ja tez mialam dzis posprzatac, bo jutro pewnie czasu nie bedzie, ale moze jakos dam rade, zawsze to cos wypali, ze nie uda mi sie sprzatnac
no, ja tez tak mam, ze odkladam na jutro, a jutro zawsze cos innego jest i nie ma czasu na to, co sobie wczoraj zaplanowalam... takze czasami warto wziac sie w garsc i miec nieprzyjemne obowiazki z glowy...
swoja droga, kiedys ogladalam program o uzaleznionych od sprzatania (pedantow), Boze, kompletnie nie rozumiem tych ludzi... zeby to jeszcze przyjemne bylo, to ok... a tu sie czlowiek tylko napracuje, zmeczy, a za chwile znowu brudno :ico_olaboga:
oj wierze, ale ja wroci A. to moze jakis masaz Ci zafunduje :-D
taaaa :ico_puknij: on sam ciagle narzeka, ze go plecy bola i zebym go wymasowala... wiec robie to tak na odwal i mowie "Twoja kolej", no to on tez to robi tak na odwal i jestesmy kwita :-D

ja sie zegnam na dzis, wlasnie wcinam brokuly z kozim serem (wiem wiem, dla Was to BLEEE, ale ja lubie), a za chwile pewnie cos obejrzymy w TV i kima...

takze do jutra kochane, buziaki!!!!

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 21:42

poszlochiwala (jest takie slowo??), szlochala znaczy... dziwne to bylo... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
jest jest kochana, bynajmniej ja znam, ojj biedulka, moze baka nie mogla puscic, moj tak wiszczy jak ma wzdecia.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 21:43

aaa, mialam napisac, ze przed wyjsciem do znajomych mala zjadla ochoczo tak z 1/4 normalnego banana (nie ze sloiczka), czy to mozliwe, zeby od tego bolal ja brzuszek????? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 21:44

takze do jutra kochane, buziaki!!!!
papa shoo, milego wieczorku i popros A. o masazyk, moze bedzie milo :-D pwoiedz, ze tak ciezko dzis pracowalas :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”