Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 21:44

dobranoc SHOO - ja sama tez sie chyba zaraz glebne spac...

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 21:46

aaa, mialam napisac, ze przed wyjsciem do znajomych mala zjadla ochoczo tak z 1/4 normalnego banana (nie ze sloiczka), czy to mozliwe, zeby od tego bolal ja brzuszek????? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
nie mam pojecia :ico_noniewiem:
A jak ze sloiczka je to tez ma problemy z brzuszkiem?

[ Dodano: 2009-04-03, 21:49 ]
dobranoc SHOO - ja sama tez sie chyba zaraz glebne spac...
no i TY juz uciekasz????
Dzis sama z Su??? A jak tesciowa juz siedzi z Zuzia, nic nie mowila odnosnie tamtej sytuacji???

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 22:05

A jak ze sloiczka je to tez ma problemy z brzuszkiem?
wlasnie nie, jak je ze sloiczka, to nic sie nie dzieje... juz chyba nie bede podawala surowego...
Dzis sama z Su??? A jak tesciowa juz siedzi z Zuzia, nic nie mowila odnosnie tamtej sytuacji???
tak, Pan poszedl na noc do pracy i jutro chyba tez idzie...-cos mi wspominal, ze bierze nadgodziny... w sumie sie oplaca, bo za taka jedna nocke zgarnia ok 400-500 zl...

z tesciowa widzialam sie dzisiaj rano, ale tylko chwile, staralam sie zachowywac normalnie, chociaz wkurzona jestem na nia jak nie wiem... zamienilysmy kilka zdan zanim wyszlam do pracy, ale z mojej strony raczej oschle... potem pytalam pana czy mama cos mowila na moj temat, to powiedzial, ze pytala sie Pana czy ze mna rozmawial na jej temat, Pan powiedzial, ze cos tam gadalismy, a tesciowa na to, ze no wlasnie, bo jestem dla Niej jakas milsza... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: chyba jej sie cos pomylilo... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 22:11

juz chyba nie bede podawala surowego...
no to moze faktycznie od surowego
w sumie sie oplaca, bo za taka jedna nocke zgarnia ok 400-500 zl...

o no to super, jak dla mnie to duzo pieniazkow :ico_brawa_01:
a tesciowa na to, ze no wlasnie, bo jestem dla Niej jakas milsza... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: chyba jej sie cos pomylilo... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
:ico_szoking: oj to musialo jej sie cos pomylic chyba, to teraz juz tak zawsze z nia rozmawiaj skoro jej sie podobalo :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-04-03, 22:24 ]
Gie kochana , lece spacku, bo zasypiam na siedzaco.
Jutro sie odezwe, ale gdzies pozniej, bo rano ide do pracy.

Milej nocki zycze :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 22:27

o no to super, jak dla mnie to duzo pieniazkow
no pewnie, za jedna nocke, to sporo kasy...
oj to musialo jej sie cos pomylic chyba, to teraz juz tak zawsze z nia rozmawiaj skoro jej sie podobalo
chyba tak zaczne robic :ico_oczko:

aaa mialam wstawic zdjecie kolezanki w ciazy, ktora u mnie byla:

Obrazek

a tu jak zwykle rozesmiana Su z moija przyszywana siostra (to jest byla zona mojego ciotecznego brata)

Obrazek

Su spi w lozku, chyba pojde ja nakarmic na spiocha i ide spac, bo jestem dzisiaj naprawde zmeczona... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 22:29

Gie faktycznie ona duzo przytyla, a jaki ma duzy brzuch :ico_szoking: :ico_szoking: 30 kg to widac u niej :ico_szoking:

A Su jak zawsze rozesmiana i cudna, jaka ona jest fajniutka, taki cudasna diewuszka, az sie ja cmoknac chce :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

No to jeszcze raz dobranoc Gie i do juterka. Papa

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2009, 22:36

PATI - do jakiej pracy?? Czy ja cos przeoczylam????

dobranoc, kolorowych snow...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2009, 22:56

Gie, u mnie fotek nie widać :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-04-03, 22:57 ]
O...., już są :ico_brawa_01: załadowały się dopiero.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2009, 07:33

berek, witam z ranka...

my juz na nogach od 6:00, bo Su sie obudzila (w nocy karmilam ja raz o 3:00) i krzycza "daddaaa, tattaaa..." :-D :-D :-D :-D

Pan spi, wiec dzisiaj same pojdziemy na dworek, kupie malej nowe smoczki (Ona ciagle ssie te od 0 do 6 mcy!!!! :ico_olaboga: tych wiekszych nie chce!!!!) i rozejrze sie moze za butami dla siebie, chociaz nie uzgodnilam tego jeszcze z Panem... U nas piekna pogoda, swieci slonko i pewnie zrobi sie cieplo... Co do kurtki wiosennej dla Su - chyba jednak nie bede kupowala, bo znalam w szafie sliczny niebieski komplecik, ciepla kurteczka i spodenki... Jak dzisiaj ubiore mala, to cykne fote...

zycze udanej i slonecznej soboty :)

[ Dodano: 2009-04-04, 07:41 ]
acha, PATI, MARGARITA - dziekuje za komentarze na N-K :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-04-04, 07:41 ]
IWONA - dalas rade kosmitom??

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2009, 07:53

Witam, myślałam że dziś będę pierwsza
cześć Gie :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”