nie mam pojeciaaaa, mialam napisac, ze przed wyjsciem do znajomych mala zjadla ochoczo tak z 1/4 normalnego banana (nie ze sloiczka), czy to mozliwe, zeby od tego bolal ja brzuszek?????
no i TY juz uciekasz????dobranoc SHOO - ja sama tez sie chyba zaraz glebne spac...
wlasnie nie, jak je ze sloiczka, to nic sie nie dzieje... juz chyba nie bede podawala surowego...A jak ze sloiczka je to tez ma problemy z brzuszkiem?
tak, Pan poszedl na noc do pracy i jutro chyba tez idzie...-cos mi wspominal, ze bierze nadgodziny... w sumie sie oplaca, bo za taka jedna nocke zgarnia ok 400-500 zl...Dzis sama z Su??? A jak tesciowa juz siedzi z Zuzia, nic nie mowila odnosnie tamtej sytuacji???
no to moze faktycznie od surowegojuz chyba nie bede podawala surowego...
w sumie sie oplaca, bo za taka jedna nocke zgarnia ok 400-500 zl...
oj to musialo jej sie cos pomylic chyba, to teraz juz tak zawsze z nia rozmawiaj skoro jej sie podobaloa tesciowa na to, ze no wlasnie, bo jestem dla Niej jakas milsza... chyba jej sie cos pomylilo...
no pewnie, za jedna nocke, to sporo kasy...o no to super, jak dla mnie to duzo pieniazkow
chyba tak zaczne robicoj to musialo jej sie cos pomylic chyba, to teraz juz tak zawsze z nia rozmawiaj skoro jej sie podobalo
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości