Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2009, 10:32

Iwona H, oby zawitali do Was wczesniej niz o 1...
Właśnie poszli :521: , idziemy na spacerek.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2009, 10:44

Iwona H, udanego spacerku :-)

Pati85, udanego pakowania ;-)

a co do Twojego P., to moze nastepnym razem uzgodnijcie od razu przed wyjsciem, o ktorej wracacie (ze wzgledu na dziecko)...
a rozumiem, ze Ty wrocilas do domu samochodem, a on na piechote tak? jezeli tak, to dobrze, ze przynajmniej mialas samochod :ico_sorki:

my za chwile tez chyba pojdziemy na spacerek.. tzn. za jakas godzinke :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2009, 11:33

Wpadlam na chwilke, zjadlam sniadanko, maly kimnal sie godzinke i juz rozrabia na macie.
Czekam na P. az przyjedzie na przerwe, dostane auto i pojade na zakupki, jejku jak ja nie cierpie tego pakowania :ico_olaboga: ma przywiesc mi jeszcze kartony i pewnie zawieziemy dzis juz czesc tam, bo o co ma tu anm zagracac.
a co do Twojego P., to moze nastepnym razem uzgodnijcie od razu przed wyjsciem, o ktorej wracacie (ze wzgledu na dziecko)...
zawsze mu mowie, ze dlugo nie bedziemy siedziec, on mowi ok, a co do czego przychodzi to siedzi bez konca
a rozumiem, ze Ty wrocilas do domu samochodem, a on na piechote tak? jezeli tak, to dobrze, ze przynajmniej mialas samochod :ico_sorki:
oczywiscie , ze autem, zabralam sie i pojechalam.
A jego odwiozla nasza znajoma

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2009, 12:41

Iwona H, udanego spacerku :-)
Już jesteśmy :-)

:ico_olaboga: co się dzieje, wszędzie pełno ludzi - na ryneczku, na poczcie :ico_olaboga: , przy okazji poszłam do przychodni po receptę bo skończył się vigantol i tam też pełno ... dzieci, chorych dzieci.

[ Dodano: 2009-04-06, 12:42 ]
Teraz wróciliśmy na obiadek a po południu jeszcze musimy podejść do Rossmanna.

[ Dodano: 2009-04-06, 12:43 ]
ak ja nie cierpie tego pakowania :ico_olaboga:
Ja też nie cierpię tego, ale już rozpakowanie i układanie to co innego.

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 kwie 2009, 12:48

Ja tez jestem .Po spacerku juz dziewczyny spia, wiec czas na kawusie jest :-)

Shoo Jula tez juz do przodu udezyla :-) A najlepiej jak sie jej polozy cos fajnego przed nosem np pilota to dopiero ma przyspieszenie. :ico_haha_01:
No a wbujaczku to zawsze przypieta jest a poza tym palak ja blokuje juz sie glowa nie miesci pod spodem :-D

Pati milego pakowania. A co do wracania z imprez u mnie jest tak mowie idziemy bo juz nasza pora wstaje ubieram dzieci moj jak widzi ze wszyscy gotowi zaklada buty i w droge a jakby mial jakies opory to Wiki idzie i mowi tatus chodz :-) i sprawa zalatwiona.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2009, 14:14

witam już po pracy :DD

dziewczyny czuję sie coraz gorzej, do tego wszystkiego w głowie mi sie kręci i mam wrażenie że za moment czach pęknie mi nad oczami - pewnie znowu zatoki :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

a Mam niespodziankę - Maja ma ząbek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Później dorobię buziolka ;-)
Niania napisała mi sms-a że Maja za ząbek - ale się cieszę :ico_brawa_01: gD> gD> gD> :509: :509: :509:

[ Dodano: 2009-04-06, 14:15 ]
Ej no i wiecie co - Jagna nie zajrzała w weekend do nas!!!!!!!!!!!!
Boshe ty patrzysz i nie grzmisz :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2009, 14:21

my juz po spacerku... lo matko, jak tam grzeje :ico_olaboga:

Pati85, znam ten bol przy pakowaniu rzeczy, przeprowadzce... nam tez zajelo kilka dni spakowanie wszystkiego, pozniej 2 dni przenoszenia (do sasiedniego bloku).. a zeby wszystkiego w rekach nie nosic, to ukradlismy wozek z Carrefoura (tzn. "kupilismy" za 1 euro :-D) i w tym wozku wozilismy rzeczy... dobrze, ze windy byly, to sie tylko pakowalo do wozka, do windy, troche przejechac po chodniku i z powrotem do windy :-D
a do tego jeszcze Jasper byl malutki i caly czas ktos musial z nim byc, wiec albo ja biegalam z tym wozkiem, albo A... jak sobie przypomne, to az sie poce... tyle pracy bylo :-)

a jeszcze wracajac do imprez... to my generalnie nie chodzimy na imprezy i nie mamy tu wspolnych znajomych, ale jak gdzies wychodzimy, to wlasnie A. jest raczej za tym, zeby wracac do domu, a ja przedluzam :-D (jak jest fajnie, np. na pokazach, czy koncercie) :-D

[ Dodano: 2009-04-06, 14:32 ]
margarita83, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za pierwszego Majkowego zebola!! :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2009, 14:53

o zesz w doope...

dopiero wyszlam z papierow, a juz jest 15:00

na szczescie do domku...

MARGARITA :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za zebalka Majki :-D :-D wreszcie sie doczekala...

lece puscic sikacza i "spadywuje" do domu... postaram sie odezwac z domku, caluski, muuaa!!!

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2009, 15:39

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Majki za zębolka.

[ Dodano: 2009-04-06, 15:39 ]
a zeby wszystkiego w rekach nie nosic, to ukradlismy wozek z Carrefoura (tzn. "kupilismy" za 1 euro :-D )
dobre :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-04-06, 15:41 ]
Ej no i wiecie co - Jagna nie zajrzała w weekend do nas!!!!!!!!!!!!
A no nie zajrzała, ciekawe co było powodem,że się obraziła :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2009, 16:36

Heloooooo

zakupki zrobione, cieplo u nas jak nie wiem co, 20 stopni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Maly teraz ucina sobie drzemke, a ja weszlam luknac co u Was.

margarita brawa dla Majeczki za zabulek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u mnie jest tak mowie idziemy bo juz nasza pora wstaje ubieram dzieci moj jak widzi ze wszyscy gotowi zaklada buty i w droge a jakby mial jakies opory to Wiki idzie i mowi tatus chodz :-) i sprawa zalatwiona.
tez bym tak chciala, ale jak maly zacznie mowic to na pewno to wykorzystam :-D
a zeby wszystkiego w rekach nie nosic, to ukradlismy wozek z Carrefoura (tzn. "kupilismy" za 1 euro :-D ) i w tym wozku wozilismy rzeczy... dobrze, ze windy byly, to sie tylko pakowalo do wozka, do windy, troche przejechac po chodniku i z powrotem do windy :-D
hehe dobre, bym nie wpadla na ten pomysl :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-04-06, 17:05 ]
Zapomnialam sie Wam pochwalic, ze Ericzek podnosi sie juz jak go sie za raczki trzyma, a wczesniej to lezal jak kloda :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i jak ladnie siedzi, ale jeszcze sie chwieje na boki :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”