poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

06 kwie 2009, 16:04

estreya, przesilenie wiosenne?? czy coś innego??
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:44 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 kwie 2009, 16:42

estreya, robaczku, co sie dzieje?? ja też taką niemoc miałam :ico_olaboga: ale na szczęście minęła :ico_sorki:
teraz się za odchudzanie nie mogę zabrać... :ico_olaboga:

byliśmy na szczepieniu... Mały tym razem tylko pisnął i na tym poprzestał :ico_sorki:

jak u Was wyglądają szczepienia?? macie do tego mierzenie, ważenie i lekarza?
bo u mnie za pierwszym razem właśnie było wszystko, a dziś tylko portki w dół i mu wrąbali te igły w te moje malute udeczka :ico_olaboga:

poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

06 kwie 2009, 16:49

ananke, no dokładnie tak jak piszesz
pierwsze szczepionko super, wszystko oględnełi... był nawet student i dwa razy sprawdzali
a za drugim razem to tylko szczepienie...
bez mierzenia i wazenia...
"wygląda na dużego chłopca, nie ma co się martwić" tak nam odpowiedziął HV...
no cóż...
widze po ubrankach ze zaczynamy juz 74 nosić... a wazylismy go z K i potem odejmowalismy wage K... wyszlo 7,5 kg...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:44 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 kwie 2009, 17:27

widze po ubrankach ze zaczynamy juz 74 nosić... a wazylismy go z K i potem odejmowalismy wage K... wyszlo 7,5 kg...
noo, mój już 68 nosi w większości :-) a na ważenie to ja sobie pójdę we czwartek rano, bo u mnie w baby clinic jest dyżur wszystkich health visitor i wtedy można podejść, pogadać no i właśnie zważyć malucha, a przy okazji poproszę, żeby go zmierzyła :-) może akurat się jej będzie chciało przynieść tę matę z centymetrem :-) :ico_sorki:

a pokażę Wam świeże fotki :-) można lookać :-D
http://picasaweb.google.pl/Pesteczkowo/2009_04#

Awatar użytkownika
Leah
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

06 kwie 2009, 19:03

Witajcie dziewczynki!
Ale mam zaległości... Dawno nie pisałam :ico_olaboga: Ostatnio czas pędzi jak szalony... Cały czas coś do zrobienia.
Dziś zaczęłyśmy ferie świąteczne, więc zaczyna wiać nudą i muszę szukać zajęć dla małej :)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 kwie 2009, 23:05

Dziś zaczęłyśmy ferie świąteczne, więc zaczyna wiać nudą i muszę szukać zajęć dla małej :)
:-) to tak, jak mój Starszak, ale na szczęście umówił się tym razem z kolegami i koleżankami z klasy i dziś drzwi trzaskały mi co chwilkę... noo, ale przynajmniej nie siedział przy playstation cały dzień i nie ziewał :-D
Cały czas coś do zrobienia.
przed świętami?? czy tak ogólnie??
bo ja to lenistwo pasiaste, puszczam pranko na bieżąco i ogarniam kuchnię, sprzątam w łazience, a chłop pilnuje śmieci i podłóg... jakos tak nie mogę się zebrać do generalnych porządków przed świętami....

a przy okazji - jak tam przygotowania do Wielkanocy?? :-)

Awatar użytkownika
Leah
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

07 kwie 2009, 00:24

Ja już nie mogę się doczekać momentu kiedy moje dziecko będzie umawiać się z dziećmi z klasy...
Do świąt jakoś się nie przygotowuję... Nawet nie czuję jakiegoś nastroju zbliżających się świąt. Zamierzam zrobić barszcz, jakąś sałatkę i ciasto. To i tak tylko jeden dzień :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 kwie 2009, 23:38

Ja już nie mogę się doczekać momentu kiedy moje dziecko będzie umawiać się z dziećmi z klasy...
to bardzo pomaga.. mój synuś chciał bardzo do Polski wracać, dopoki mu koledzy na listy odpisywali... a potem skończyły się listy, ale na szczęście zaczęły przyjaźnie w szkole :-)
Do świąt jakoś się nie przygotowuję... Nawet nie czuję jakiegoś nastroju zbliżających się świąt.
ja to samo... w sumie czekam na mamę, bo przylatuje w czwartek :-D a mój chłop pracuje od niedzieli do czwartku, a w fabryce świąt nie mają :ico_noniewiem: i tylko w te dni się cieszę, że ma II zmianę :-) przynajmniej śniadanie w niedzielę zjemy razem :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Leah
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

08 kwie 2009, 00:25

Uchh... :ico_zly: Wcięło mi posta.. Rozłączyło mi się połączenie.
Więc jeszcze raz:

Mój mąż pracuje podobnie... Tyle, że nocki ma od poniedziałku do czwartku :ico_oczko: A ja wtedy buszuję po internecie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 kwie 2009, 11:07

Mój mąż pracuje podobnie... Tyle, że nocki ma od poniedziałku do czwartku :ico_oczko: A ja wtedy buszuję po internecie :ico_oczko:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jakie macie plany na dziś? u nas pada oczywiście i kisimy sie w domu :ico_zly:

Wróć do „Pozostałe”