noo, mój już 68 nosi w większości a na ważenie to ja sobie pójdę we czwartek rano, bo u mnie w baby clinic jest dyżur wszystkich health visitor i wtedy można podejść, pogadać no i właśnie zważyć malucha, a przy okazji poproszę, żeby go zmierzyła może akurat się jej będzie chciało przynieść tę matę z centymetremwidze po ubrankach ze zaczynamy juz 74 nosić... a wazylismy go z K i potem odejmowalismy wage K... wyszlo 7,5 kg...
to tak, jak mój Starszak, ale na szczęście umówił się tym razem z kolegami i koleżankami z klasy i dziś drzwi trzaskały mi co chwilkę... noo, ale przynajmniej nie siedział przy playstation cały dzień i nie ziewałDziś zaczęłyśmy ferie świąteczne, więc zaczyna wiać nudą i muszę szukać zajęć dla małej :)
przed świętami?? czy tak ogólnie??Cały czas coś do zrobienia.
to bardzo pomaga.. mój synuś chciał bardzo do Polski wracać, dopoki mu koledzy na listy odpisywali... a potem skończyły się listy, ale na szczęście zaczęły przyjaźnie w szkoleJa już nie mogę się doczekać momentu kiedy moje dziecko będzie umawiać się z dziećmi z klasy...
ja to samo... w sumie czekam na mamę, bo przylatuje w czwartek a mój chłop pracuje od niedzieli do czwartku, a w fabryce świąt nie mają i tylko w te dni się cieszę, że ma II zmianę przynajmniej śniadanie w niedzielę zjemy razemDo świąt jakoś się nie przygotowuję... Nawet nie czuję jakiegoś nastroju zbliżających się świąt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość