Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 11:38

:ico_placzek: Dlaczego nie mam widomości na PW??? Wykasowały mi się :ico_zly: :ico_placzek: Zobaczcie czy tylko mi czy Wam też nic nie zostało????

Ja tam miałam ponotowane Wasze telefony komórkowe, jakby mi się coś z kartą stało telefonu...no i jak przekladałam ze starego do nowego to sie okazało, że nie na SIM miałam je zapisane a na karcie pamięci w telefonie a mąz już sformatował sobie komórkę i nie mam wszytskich numerów :ico_placzek: Prześlijcie mi proszę jeśli dacie rade na PW, napisze kogo mi zostały: mam numery do: Izy, HeRe, Iwonki, Katelajdki, MamyKasi, Mamci, Misiaac (?) ale nie wiem czy dobry, Myszki_F ... :ico_olaboga: Ja miałam prawie do każdej z Was... Prosze napiszcie mi na PW :ico_sorki: !!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2008-04-02, 11:43 ]
Eva_1977 Mam nadzieje!

Awatar użytkownika
anilewe77
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

02 kwie 2008, 11:44

Małgorzatko ja tez nie mam zadnej wiadomosci na PW

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 11:44

Małgorzatko przecież tak jak Eva pisze my możemy się także umówić bo mamy blisko do siebie i się spotkamy. Spoko damy radę :-D

Awatar użytkownika
myszka_g
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

02 kwie 2008, 11:47

Dzwoniłam do tego ośrodka w Osjakowie, nie było szefowej bo jest w sanatorium ale przekazuje co się dowiedziałam od pracownicy ośrodka:
Ceny:
domki 3 osobowe 40zł
domki 5-6 osobowe 70zł
Ceny są z tamtego roku, ale nie powinny wzrosnąć więcej niż o 10%
Wyżywienie tylko obiady:
duży 11zł
mały 8zł
dwa dania + kompot
cena też z tamtego roku.

Do rzeki Warty 100m, baseny (brodzik + duży) korty tenisowe, boisko sportowe, plac zabaw.
Mam jeszcze zadzwonić po 25 IV jak szefowa wróci. Jak się zdecydujemy to trzeba zarezerwować domki.

Do Osjakowa mam 153km :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-04-02, 11:51 ]
aga0406, Małgorzatka, Eva_1977, To ja też pisze sie na to spotkanie !!!

Nocnik mamy i nawet na nim posiedzi ale nic nie chce zrobić ani siu siu ani nic poważniejszego :-D

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 kwie 2008, 12:20

Witam!
Dziewczyny mam do was wielką prośbę. Możecie oddać głos na Karolinkę, bardzo nam zależy!

http://hosting.pampers.pl/pl_PL/google_ ... om=gallery

Dziękujemy z góry :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

02 kwie 2008, 12:36

Małgorzatka, też niemam żadnych PW,
mojego nr tez nie masz?

Eva, Aga to poróbcie zdjecia i nam pokazcie :ico_sorki: plisssss

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

02 kwie 2008, 12:37

Małgorzatka, mi też zniknęły wszystkie wiadomości na PW - szkoda

podam tutaj mój numer telefonu bo mi się zmienił i nie będę musiała wszystkim wam wysyłać :-D : 501533727

SPOTKANIE Baaaaardzo chciałabym się z wami spotkać :ico_oczko: ale u nas dosyć krucho z kaską niestety i do Antonina ponad 300km w jedną stronę, nie będę mogła się wybrać.
Dlatego plisssssssssssss wybierzcie na spotkanie ten Osjaków to jest tak mniej więcej na środku Polski tak jak kiedyś ustalałysmy , że tak byłoby najlepiej.
Do Osjakowa mam trochę ponad 200km.

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

02 kwie 2008, 12:39

myszka_f, ja tez zadzwoiłam do Osjakowa!! Dowiedziałam sie tego co Ty. Powiedziała też że tylko 4 domki są z łazienkami. Dla innych są oddzielne miejsca prysznicowe. No i te 4 z łazienką mają większy aneks kuchenny, a w pozostałych są : stól krzesła i lodówka, ale bez kuchenki gazowej. Powiedziała ze jest kilka domków 3 osobowych więc zapytałam co z tymi 5-6 osobowymi, czy trzeba płacic za miejsca do spania nawet jak nie ebdzie w domku tyle osób, a ona mówi że to sa oddzielne pokoje więc dwie rodziny mogłyby spac w jednym domku i koszt 70 zł, dzieli się na połowę. To też mogłoby być spoko!! No coż, chyba ten OSjaków rzeczywiście lepszy. Popatrzyłam na zdjęcia z Antonina i to jest taki barzdiej zalew na ładną pogodę do popływania, a Osjaków to bardziej na wyjazd z dziecmi, takie alejki, dużo zieleni... No i mam blizej niż do Antonina!! :-D
karolas Twój Dawid ma o tydzień poźniej urodziny niż moja siastra! Moja Ania kończy 30 lat dokladnie 17 kwietnia!! A moja mama 23 kwietnia kończy 55 lat!!!

Właśnie oddzwoniła do mnie właścicielka tego obiektu w Osjakowie!!
Zapytałam jak to jest z wolnymi miejscami na ten nasz weekend i powiedziała że tych domków o podwyższonym standardzie juz nie ma ale pod koniec tygodnia mają potwierdzić rezerwacje ludzie którzy zaklepali dwa domki 6 osobowe z kuchnią i łązienka. Tam są osobne pokoje ale z drugiej strony czy bedziemy chcieć mieszkac w jednym domu?? A poza tym to nie wiem ile osób tak naprawde chce jechać czy to nie jest za mało miejsc??? Ona cos mówiła o dostawkach ale co nas urządza dodatkowa kanapa, w sumie to nie sądze żeby nasi mężowie się na to zgodzili... Chyab jednak musimy cos innego poszukać!

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 12:47

Ja myślę ze Osjaków jest tani i więcej osobom będzie pasowało co do terminu do chyba ten drugi weekend . Obiady też w fajnej cenie więc myślę że to będzie dobry wybór!
Widzę że Myszka wzięła się za to więc dzięki piękne :ico_sorki: dobra Kobieto!
Ja mam 220 km więc super :ico_brawa_01:

Myszka ja myślę ze nie ma problemu zgadamy się oki?

To mój numer telefonu (jakby co :-D ): 696 074 883

[ Dodano: 2008-04-02, 12:49 ]
katelajdka ja nie mam nic przeciwko żeby z kimś w domku mieskzać to nawet raźniej będzie hihi

[ Dodano: 2008-04-02, 12:51 ]
Lutówki a jakiś inny weekend w maju np. 10-11 albo 17-18 niż ten długi by nie pasował Wam?? przecież i tak na dwa dni się wybieramy to na przykład z soboty na niedzielę też może być co o tym sądzicie??

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

02 kwie 2008, 12:54

Jakby co to znajduje coś w okolicy Osjakowa, gdyby okazało sie ze tam nie bedzie jednak tego miejsca, bo pod koniec tygodnia maja potwierdzic czy przyjeżdzają tamci ludzie:
http://www.eholiday.pl/noclegi-3928.html

A popatrzcie na to:
Nie byloby źle gdyby w domku 4 osobowym mialy mieszkac dwie rodziny i domek kosztuje od 110 zł więc po 55 za rodzinę:
http://www.eholiday.pl/noclegi-7647.html

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”