pochwal sie kochana ile to nasza najmłodsza forumowiczka ma latekdoroonia, szczawik z ciebie
U nas znowu dzis nocka taka sobie, mały jakos duzo sie budzil, a jak juz potem zasnał to znowu ja nie mogłam zanac i tak w kolko
pochwal sie kochana ile to nasza najmłodsza forumowiczka ma latekdoroonia, szczawik z ciebie
ciekawe czy jak straci wzrok, ordynatorka będzie wstanie się przyznac do błedu lekarskiego... bo dla mnie tym to śmierdzi...Wiecie co w szkou jestem bo... rozmawiałam z koleżanką, za tydzień ma termin, jej lekarz prowadzący skierował ją na cc, bo ma dużą wade wzroku, chyba z -12dpi jak nie więcej, w każdym razie bez okularów nie widzi prawie nic, poszła do szpitala tak jak jej wyznaczyli i nie zrobili cięcia, bo ordynator stwierdziala, że z taką wadą może rodzić naturalnie i dziewczyna czeka aż się zacznie.. normalnie szczęka mi opadła..
oj ty to schudniesz... będziesz jak patyczek... tyle bieganai zalatwiania...Ja dzisiaj porządki od rana, umyłam okna, firanki, wyprałam wykładzone w salonie i dywany w pokojach.. musze jeszcze sprzątnąć kuchnie i łazienke i pomyć podłogi.. zajade się dzisiaj jak nic..
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość