No ja tez juz musze pomyslec o tej torbie, calkiem mi to wylatuje z glowy. ziolo007, masz racje przygotuj sobie wszystko juz do konca kwietnia, ja tez tak bym chciala, chociaz pewnie sie nie wyrobie, a pozniej w maju chce sobie odpoczywac, a wogole to bedzie juz cieplej, pewnie bede puchla..no i bedzie nam ciezej. Dobrze, ze nie musimy chodzic calego lata w ciazy, ja tak mialam z synem, urodzil sie we wrzesniu, sama juz wtedy nie wiedzialam czy ja sie tak poce czy mi wody lecaWlasnie spakowalam torbe do szpitala, ale to tak wstepnie, bo jeszcze musze kilka rzeczy dokupic. Bardzo bym chciala do konca kwietnia juz wszystko przygotowac i moze mi sie to uda.
Masz racje, ja to juz wogole resztkami sily chodze do tej roboty, jeszcze przyszly tydzien i koniec, nawet juz nie chce na to dziecko w robocie patrzec, to cholerne zbieranie sie z rana do pracy, branie syna ze soba, tak dzien w dzien, zreszta nasz maly tez cos ostatnio jest nie dobry, sadze ze ta cala praca sie na nim odbija, juz ma dosyc tam chodzic, sam to mowi. Dlatego nigdy juz nic nie zrobie kosztem dzieci, bede siedziec w domu i nie pracowac, nawet jak bedzie bieda .Ilka79, jesli tracisz cierpliwosc do dzieci, to znaczy, ze potrzebujesz odpoczynku. Musisz byc bardzo zmeczona.
zazdroszcze, bo ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy do torby ale termin tez mam 3 tyg pozniej wiec moze zdazeWlasnie spakowalam torbe do szpitala, ale to tak wstepnie, bo jeszcze musze kilka rzeczy dokupic.
to super ze dzieciatko dobrze sie rozwija to najwazniejszeWczoraj byłam u lekarza maluszek rozwija sie prawidłowo waży troszke ponad 1900g ułozony jest główką w dół
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: JerryHek i 1 gość