monia82, moja siostra po 1 ciazy rozstepow nie miala a stosowala tylko bambino oliwke po 2 zas pojawily jej sie mimo ze takze stosowala oliwke ja do teraz smarowalam brzusio oliwka jutro kupie ta masc i bede stosowac ja a chyba nastepnym razem znowu zdecyduje sie na ten krem pharmaceris bo wtedy skora najbardziej sie rozciaga
olala, musisz uwazac z noszeniem Asienki!!a z biletami to tak na przyszlosc-jesli skasowalas a tranwaj sie popsul masz prawo jechac na tym samym bilecie kolejnym tranwajem (musisz jednak jechac w ta sama strone )
ja wzielam sie za porzadki kregoslup mi siada dlatego przyszlam na chwilke usiac przed pc i zajrzalam do was
caly duzy pokoj mam wysprzatany wielkachny balkon takze kwiaty zasadzone jeszcze dzis maly chce wysprzatac i lazienke no i kuchnie ale to wieczorem juz bo nie chce przesadzac
[ Dodano: 2009-04-09, 14:35 ]
izuś_85, chodzi mi o zwykla doniczke ja nie moge miec skrzynek balkonowych na balkonie bo mieszkam wysoko i nie pozwalaja na zewnatrz wystawiac by nie spadly komus na glowe dlatego postanowilam kupic ladne ceramiczne doniczki i postawic na parapecie
juz zasadzilam po 2 sadzonki wyglada to ladnie tak gesto tylko czy te kwiaty to lubia?
[ Dodano: 2009-04-09, 14:38 ]
cos takiego mam tylko z motywem kwiatow
http://www.allegro.pl/item596121744_don ... 10_cm.html
srednica ale wieksza jakies 16cm ma