Szkoda tylko ze nie powiedziała ze jest

Marcia77, super ze chrzciny sie udały

heh.. rączki opadają... szkoda, że czasami ludzie myślą tylko o sobie.. trzymam kciuki, żeby Emilce nic nie byłoSzkoda tylko ze nie powiedziała ze jestMam nadzieje ze mała nic nie złapie
to my jak wczoraj byliśmy u babci to była też m.in. siostra męża z dziećmi, i jedna z dziewczynek złapała jakiegoś wirusa, że miała rozwolnienie i wymioty 2 dni wcześniej i tą drugą też brało, i się wkurzyłam jak podeszły do SzymkaMy juz po wizycie u tesciow.Nawet nie było zle tylko 2x mnie tesciowa![]()
Szkoda tylko ze nie powiedziała ze jestMam nadzieje ze mała nic nie złapie
:
ojjj leci, leci ten czas, ale pewnie niedługo znów się spotkaciedziś ostatni wieczór z mamą i jutro rano wylatujeszybko minął ten czas od czwartku
![]()
ja tez nie lubie wylaczajac oczywiscie mojego meza i mame. ale jak tesciowa to mnienie lubie jak ktoś małego na ręce bierze
ja też to mamJa Wam sie przyznam do czegoś - nie lubie jak ktoś małego na ręce bierze, nie wiem czemu - trafia mnie zaraz i lece i zabieram...oczywiście jak mąż nosi to nie...dziwoląg ze mnie czy też tak macie?
tylko 2x mnie tesciowa
Szkoda tylko ze nie powiedziała ze jestMam nadzieje ze mała nic nie złapie
a ja nie mam Cię na nkwrzuciłam 5 fotek na NK
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość