Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

11 kwie 2009, 20:40

[glow=yellow]W te piękne święta,
gdy Pan zmartwychwstanie
życzę Wam smacznych jajek na śniadanie,
żółtego kurczaczka, białego zająca
i by te święta... trwały bez końca!
[/glow]

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 kwie 2009, 11:10

Witam po świętach :-D :ico_kawa: Zapraszam :-)

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

14 kwie 2009, 19:17

I ja się witam :-)
Maciej jeszcze kaszle, ale do jutra ma syropy a kaszel tak szybko nie mija (to już trzeci tydzień się zaczął jak mały pprzeziębiony:ico_zly: ). Byliśmy dziś na działce, ale cieplutko :-)

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

14 kwie 2009, 22:47

Witam wieczorowa pora
Już tak długo nie pisałam ale sama nie wiem co się ze mną dzieje bo wiecznie mam fochy i nastroje chce mi się ryczeć albo mam mega nerwa brakowało mi czsu sprzątanie i szykowanie świąt, działka i jeszcze sprawy związane z budową ale mam nadzieje że juz będzie wszystko na wolniejszych obrotach
Ja po świętach to tylko jestem zmęczona jeść nie moge bo mdli mnie i wymiotuje i mam wszystkiego dość stałam sie marudna jak stara panna
Obiecuje zaglądać i pisac bo nadrobiłyście od mojego ostatniego postu :-)
chloee, - zdrówka dla Maciusia niech kaszel szybko zmyka

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 kwie 2009, 08:04

Cześć

Chloe- zdróweczka dla małego

Kasiu- podziwiam cię za wytrwałości cierpliwośc wytrzymałość, jestes dzielna kobietą

Edytko- nie przejmuje sie masz prawo w końcu jestes w ciazy :ico_haha_01: to mozesz troche fochy stroić hihi

A my bylismy u tesciów pogoda tylko w sobote była ładna potem do kitu. Mały od ostatnich akcji z kupa boi sie robić i wstrzymuje, jak mu sie chce to lata po domu ściska nogi, nie wiem co robić, do tego ma zatwardzenie, mimo ze podajemu mu laktuloze ale najgorsze jest to, ze boi sie załatwić i nawet nie próbuje, masakra mówie Wam
Dobrze, ze pogoda siępoprawiła to pójdziemy na spacer, pozdrawiam i zycze miłego dnia kobitki

Awatar użytkownika
edulita

15 kwie 2009, 08:33

Mery31, - U kORNELKA to całkiem zrozumiałe tyle ostatnio wycierpiał mysle że lada moment wszystko powoli wróci do normy - bądź dobrej myśli
Musze sie wam pochwalić dziś o 8:00 dostałam telefon że przyjeli Niki do przedszkola od września mam przedszkolaka w domu :-D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 kwie 2009, 09:29

Witam :-) Edulitko to chyba normalne w twoim stanie, te nastroje. Mi się same udzielaja nikiedy mam wszystkiego dosyc , chodz nie jestem w ciąży. Ale teraz już blizej lata to się wszystkim poprawią nastroje. Mery co do twojego maluszka to ci już raz pisałam że jedna lewatywa nic nie da, obawiam się że masz taki sam problem co ja miałam z Martynką. A to trwało półrorej roku :ico_olaboga: Dopiero jak przez 2 tyg. w dzień w dzień robiłam jej lewatywe wszystko wróciło do normy. Wczoraj byłam na kontroli z Matyldzia, dostała kolejny antybiotyk. Już jest oki ale wciąż ma brzydki kaszel, pani dr. powiedziała że niezłego stracha jej napędziliśmy.No ale teraz jest już owiele wiele lepiej :-)

Awatar użytkownika
edulita

15 kwie 2009, 09:58

zdrówka dla Matyldzi - biedactwo taka pogoda na dworze a ona musi brac antybiotyk :ico_noniewiem: niech szybko wraca do zdrowia

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

15 kwie 2009, 20:22

Hej!
No i niestety Maciej też dostał dzisiaj antybiotyk :ico_placzek: Ma małe zmiany w oskrzelach, ale pani dr powiedziala, że twardziel z niego, bo inni to dawno byliby juz zawaleni (w oskrzelach). Ale był kochany u lekarki, nie plakał, a do tej pory zawsze wył jak...syrena strażacka.
edulita, popieram stanowisko dziewczym, możesz mieć fochy i już. A widzę, że to już czwarty miesiąc :-) Kiedy USG?? Wiesz, czekamy na wiadomość, kto mieszka w twoim brzuszku :-D Może jakieś zdjęcia nam prześlesz?? Co do przedszkola, to gratuluję, my też dowiemy się na dniach...
maziu, zdrówka dla Matyldzi. Biedna mała... Dajesz jej probiotyki??
mery, to Kornelek cierpi :ico_olaboga: Biedactwo, niech szybko pokona ten strach

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

15 kwie 2009, 21:54

Hej kobietki :-D

Edulitko fajnie,że się odezwałaś,w twoim stanie :ico_ciezarowka: musisz codziennie zaglądać,bo inaczej różne myśli po głowie chodzą.Co do fochów to też uważam,że korzystaj póki bezkarnie mozesz i wściekaj sie na wszystko co cię złości :ico_zly: .A na kiedy masz termin ,bo chyba przegapiłam taka ważną wiadomośc :ico_wstydzioch:

Maziu,Chloe-zdróweczka dla maluszków,pogoda taka,że chyba wszyscy musimy się zmierzyć chociaż z przeziębieniem :ico_olaboga:.Ogromne :ico_brawa_01: dla Maciusia za odwagę :ico_brawa_01:

Mery -wielki buziak dla Kornelka na odwagę w zmaganiach z kupcią .Strasznie mi Go szkoda tyle sie wycierpiał i znów coś go męczy :ico_szoking:

u nas na szczęście po przeziębieniu już nie ma śladu,strasznie szybko się rozwinęło i szybko przeszło :ico_brawa_01: .Bartek brał dzielnie syropki,które mu podawałam i pewnie to pomogło.Muszę się wam też pochwalić,że mam zucha,bo tydzień temu byliśmy u endokrynologa i na pobraniu krwi i też było bez płaczu.Byliśmy w szoku z mężem jak pokonywaliśmy kolejne drzwi z uśmiechem na twarzy,a do tej pory było jak u Chloe-syrena i koniec.Do tego przyjęli nas do przedszkola :-D ,co prawda nie do końca jestem przekonana czy tak jest bo nazwisko pokręcili i mam nadzieję,że nas mieli na myśli.W piatek muszę iść wyjaśnić sprawę,więc do piątku 100% pewnośći nie będę miała :ico_noniewiem:

Wróć do „Przedszkolaczki”