Hej!
ja dopiero bo w pracy na popołudnie, a potem czas dla Hani, kąpiel i ...jazda próbna naszym nowym autem!!! mamy vw polo2, ależ się cieszę!!!
I odpisuję...
No tak, myślę znów nad wyjazdem, ale ja tak często mam. Nie wiem na ile tym razem to myslenie będzie intensywne...ale myślę...zobaczymy co wyjdzie.
Sikorka no właśnie nie wiem jak to zrobić heheh, ale niedługo już będzie jak w seksmisji, więc może jakoś dam radę.
Kate to super!!! gratulacje!! a duży ten dom w ogóle?
Kamizela no fryzura ok, ale mi się chyba bardziej podobałaś w ciemnych. A może taki wrażenie...albo zrób mocniejszy makijaż? no nie wiem, w każdym razie na pierwsze wrażenie wolę ciemne...może muszę się jak Ty sama przyzwyczaić.
Doris ja dlatego kupiłam fotelik coneco, bo ponoć taki sam jak powiedzmy maxi cosi a cena nieporównywalna...
Ewcik szybko działaj i pokazuj mieszkanie!!!
Jagódka na prawdę śliczna opaska, pasuje Jadzi. Ale tło do zdjęcia wybrałaś jak cholera
Glizdunia no prezent fajowy!
Gosia...ja staram się nie zdrabniać, ale akurat kulu też mówię jakoś tak z przyzwyczajenia
A moje dziecię słodkie jest normalnie tak mądre, że nie mam słów. Kurczę, rozpływam się nad każdą jej zdolnością nową...Umie pokazać paluszkiem w pokoju gdzie co jest, pokazuje gdzie ma głowę, brzuszek, nogę...pokazuje język i zasłania oczka jak mówię "nie ma Hani", ale czasem z pośpiechu zatka uszy też piknie! i w ogóle się całuje w lustrze...i pokazuje jak śpi...ech, kochany bączek...i dziś zrobiła 2kroczki!!! cykoria mała...nie wiem, czemu się boi ruszyć...
Ja mam wolne do poniedziałku!!! moja mama chora..i nie chce małej bardziej zarazić, więc mam wolne. Muszę tylko jutro z Hanią iśc do lekarza, bo kaszle nadal mocno, więc wolę sprawdzić, czy oskrzela nadal są ok. No i wezmę opiekę, bo szkoda mi urlopu.
Dobra, lecę opić auto, co mi się blachy nie rozejdą...