Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 kwie 2009, 08:15

hej dziewczyny, dzieki za rady i za troske :ico_sorki:

udalo nam sie zdobyc te nowa masc, ale to znowu tylko na tydzien, bo to jest masc ze sterydami... mam nadzieje, ze nie bedzie tak, jak ostatnio, ze ladnie sie wszystko zagoi, a jak przestane uzywac, to znowu powtorka z rozrywki :ico_noniewiem:
shoo, spróbuj wykąpać Jasperka w krochmalu
krochmal to woda z maka ziemniaczana, tak? nie wiesz moze, jakie maja byc proporcje? kapalas Majke w tym? :ico_noniewiem:

i przykro mi, ze znowu cos jest Majeczce... podobno, jak gorne jedynki ida, to jest to bardziej bolesne (niz dolne).. tak slyszalam, nie wiem, czy to prawda, ale cos w tym jest... bo moj zwykle nieplaczacy Jasper tez ostatnimi dniami jest bardziej marudny...

na szczescie w nocy dalej ladnie spi, dzisiaj tylko raz wstalam do niego, ok. 5, bo sie przekrecil na brzuszek i tradycyjnie zaklinowal w lozeczku, w tych szczeblach..

co sie stalo z Gie, Iwona, szkrabem?? jakos tak tu cicho i pusto ostatnio...

[ Dodano: 2009-04-21, 08:17 ]
o! czesc Pati85 :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 08:31

o! czesc Pati85 :-D
witaj
co sie stalo z Gie, Iwona, szkrabem?? jakos tak tu cicho i pusto ostatnio...
tez sie wlasnie zastanawiam :ico_noniewiem:
udalo nam sie zdobyc te nowa masc, ale to znowu tylko na tydzien, bo to jest masc ze sterydami... mam nadzieje, ze nie bedzie tak, jak ostatnio, ze ladnie sie wszystko zagoi, a jak przestane uzywac, to znowu powtorka z rozrywki :ico_noniewiem:
no to fajnie, ze masz ta masc, oby mu pomogloi sie juz nie odnowilo

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 kwie 2009, 08:39

Pati85, wyglada na to, ze zostalysmy tu same... no i margarita tez jest :ico_sorki:

duzo masz dzisiaj pracy z przeprowadzka?

lece obudzic A., bo do pracy musi isc.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 08:44

wyglada na to, ze zostalysmy tu same... no i margarita tez jest :ico_sorki:
no na to wyglada, no to jestesmy w trojke
duzo masz dzisiaj pracy z przeprowadzka?
w swumie nie, mialam pojechac z Erkiem tam, bo chcialam troche porobic, posprzatac, poukladac troche wkuchni i w pokoju Erika, ale szczerze powiem, ze nie chce mi sie.

W domu sajgon, bo wszystko stoi na podlodze w kuchni, nie wiem gdzie co jest, kiedy tos ie ksonczy, bo juz nerwy mi nie koncza

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 09:11

hej, hej...

sorry, ze mnie nie bylo, ale po pracy poszlismy z Panem, Su i psem do tesciow mojej siostry (przez takie łąki, bo Oni mieszkaja w domku jednorodzinnym w malutkiej miejscowowsci przylegajacej do naszego miasta, wiec zajelo nam to chyba ze dwie godzinki), bo siostra chciala nam dac na razie spacerowke po Kaliszance. Jesli nam sie spodoba, to nie bedziemy kupowali nowej (chociaz ja bym oczywiscie bardzo chciala nowy wozeczek :ico_wstydzioch: ) Spacerowka byla wlasnie u tesciow siostry. Wrocilismy do domu przed 20:00, ja wykapalam mala, a potem niespodziewanie odwiedzil nas filozofujacy kolega (ten, ktory byl u nas w sobote i wpadl z panem w gadke o samolotach), bo On ma samochod zdalnie sterowany i cos tam chcial od Pana. Siedzial do 21:30 i okupowali z panem kompa, wiec ja sie poszlam wykapac, a jak kolega poszedl, to polozylam sie spac. Spalam od sciany (Pan ma teraz tydzien urlopu, bo moja tesciowa dostala w szpitalu jakies rehabilitacje 2-tygodniowe, wiec nie moze siedziec z Su, bo jest w szpitalu od pon. do pt.), wiec nie wiem szczegolowo jak nocka. Mala usnelam na brzuszku po kapieli i jedzeniu, potem pan ja karmil na spiocha o 23:20, a potem chyba obudzila sie po 1:00 znowu na karmienie i spala do 6:00.

A jesli chodzi o te spacerowke - fajna, tylko nie ma zdejmowanych tych czesci materialowych, wiec nigdy nie byla prana, a do tego lezala dlugo gdzies na strychu, wiec byla niezle upie**ona... Ma kolor niebieski (taki blekit), wiec strasznie bylo widac ten brud i wstydzilam sie prowadzic ten wozek. Smialam sie do pana, ze chyba poczekamy az sie sciemni, zanim wrocimy do domu. :-D Ale jakos dotarlismy... Wnieslismy wozek do mieszkania i ja usilowalam go rozpracowac... Mialam nadzieje, ze jednak tapicerka jest zdejmowana i poodpinalam, co moglam, ale okazalo sie jednak, ze do prania mozna zdjac tylko koszyk na zakupy :ico_placzek: Nie wiem wiec jak i gdzie doszoruje ten wozek :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Genralnie mi sie podoba sam wozek i kolorystyka, ale jakos niewygodnie go sie prowadzi. No po pierwsze - jak to spacerowka - ma mniejsze kolka niz nasz gleboki wozek, ktory mial duze i pompowane kola, ktore swietnie sie sprawdzaly na nierownosciach. Poza tym - nie ma regulowanej dlugosci raczek (tylko mozna je obracac w rozne strony-do odlu, gory, na boki), wiec nawet dla mnie prowadzenie go bylo trudne, bo non stop zaczepialam czubkami butow o kolka (jest ich w ogole 8!!! :ico_olaboga: ) i jakas taka musialam byc pochylona do przodu... a juz pan jak przez chwile usilowal prowadzic ten wozek... masakra... :ico_olaboga:

Musze sprawdzic czy jakies parasolki maja regulowana dlugosc raczek... jesli nie - bedzie ciezko... chyba, ze to kwestia przyzwyczajenia... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

PATI - :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Ericzka za ukonczenie 7 m-cy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

acha, wozek jest chyba taki tyle, ze ma inny kolor - raczej taki blekitno-seledynowy... jak go upieor, to cykne Wam fote...

http://www.wozki.einet.pl/nowe/wd5max/2.jpg

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 09:26

Gie witaj

no to fajnie, ue wszystko ok u Was, bo juz pomyslalam, ze moze cos z Su, ze do nas nie zagladnelas.

Co do wozeczka to fajny, podoba mi sie tylko szkoda, ze nie sciaga sie tej tapicerki, normalnie to powinno :ico_noniewiem:
PATI - :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Ericzka za ukonczenie 7 m-cy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki:

A powiedz jak Su???

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 09:28

PATI - nie, nie... u nas wszystko ok, tylko cos doba jest dla mnie ostatnio za krotka... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

myslisz, ze w spacerowkach sciaga sie tapicerke? Zaraz sprawdze to na allegro...
A powiedz jak Su???
w sensie???

[ Dodano: 2009-04-21, 09:33 ]
zerknelam na spacerowki na allegro - chyba w zadnej tapicerka nie jest zdejmowana... :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 09:57

myslisz, ze w spacerowkach sciaga sie tapicerke? Zaraz sprawdze to na allegro...
no wydaje mi sie ze tak, w mojej sie raczej zdejmuje, bo sa rzepy, ale sprawdze
w sensie???
no ogolnie jak tam u niej, jak noce przesypia

[ Dodano: 2009-04-21, 10:01 ]
zerknelam na spacerowki na allegro - chyba w zadnej tapicerka nie jest zdejmowana... :ico_zly: :ico_zly:
wlasnie sprawdzilam swoja, u mnie sie zdejmuje

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 10:03

no wydaje mi sie ze tak, w mojej sie raczej zdejmuje, bo sa rzepy, ale sprawdze
w tym wozku tez bulo kilka rzepow i zatrzaskow, ale okazalo sie, ze calosci (oprocz kosza) nie mozna zdjac... jak mozesz, to sprawdz u siebie w wolnej chwili... :ico_sorki: :ico_sorki:
no ogolnie jak tam u niej, jak noce przesypia
przeciez napisalam w swoim dzisiejszym poscie... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-04-21, 10:05 ]
wlasnie sprawdzilam swoja, u mnie sie zdejmuje
no co Ty?? cala?? A jaki Ty masz wozek?? Masz parasolke??

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 10:47

przeciez napisalam w swoim dzisiejszym poscie... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
no wiem czytalam, to czyli Su juz nie placze tak kiedys, to fajnie
no co Ty?? cala?? A jaki Ty masz wozek?? Masz parasolke??
tak, wszystko odpinane na rzepy, ja mam ABC Design i mam tez parasolke, raczke sie rguluje,

Sorki, ze dopiero teraz Ci odpisuje, ale karmilam Erika

[ Dodano: 2009-04-21, 10:50 ]
Gie ja mam taka i jestem z niej bardzo zadowolona, tylko ja ma trojkolowa w innym kolorze, a parasolke dokupilam z tej samej firmy. Tylko niestety one sa drogie

http://www.allegro.pl/item607290516_woz ... tripe.html

wszystko sie zdejmuje i ma to co Ty wlasnie chvesz, nawet mozesz spacerowke przelozyc w dwoch kierunkach jazdy, mozesz Su widziec
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2009, 10:50 przez Pati85, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”