Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 kwie 2009, 10:50

Gie, hej hej :-) fajny wozek, przynajmniej na zdjeciu ;-)

co do tapicerki, to powinno sie ja dac sciagnac.. u mnie sie da (nie mam parasolki, tylko normalny wozek przerobiony na spacerowke)

nie wiem, jak jest z regulacja dlugosci raczek w parasolkach, w moim wozku nie da sie z tym niz zrobic.. no, tylko tak wykrecic je do przodu, w bok, albo do tylu
i domyslam sie, ze "komfort jazdy" byl gorszy niz w takim terenowym wozku... jak widze czasami babki z tymi parasolkami, to mam wrazenie, ze sie rozleca na chodniku... szczegolnie, jak wjada na "kocie lby" :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 11:01

PATI - dzieki, ale prawie 1000 zl za spacerowke...? :ico_noniewiem: Moj gleboki 3-funkcyjny nawet tyle nie kosztowal... :ico_olaboga: :ico_olaboga: Chcialam kupic taki do 300 zl.
Twoj jest baaardzo fajny, ale widze, ze nie sklada sie go jak parasolke... jest skladany jakby na pol... no nie wiem, jeszcze` pomysle co zrobic...

A co do Su - no nie budzi sie juz z placzem tak, jak ostatnio, ale na karmienie niestety nadal... i wtedy tez jest placz, ale krotkotrwaly, dopoki nie dostanie jedzonka, a potem przekreca sie na boczek i od razu zasypia... :ico_sorki:

witaj SHOO - nooo, to chyba tylko te drogie wozki spacerowe maja regulowana dlugosc raczek... ale mnie na taki nie stac... tzn. pewnie stac, ale szkoda mi kasy...

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 11:05

Twoj jest baaardzo fajny, ale widze, ze nie sklada sie go jak parasolke... jest skladany jakby na pol... no nie wiem, jeszcze` pomysle co zrobic...
dzieki, wiem, ze sa drogie, my kupilismy go razem z gondola, tylko w tych wozkach godola i spacerowka sa oddzielnie i tu jest plus, a minusem jest wlasnie te skladanie, bo zajmuje sporo miejsca w aucie
ale na karmienie niestety nadal... i wtedy tez jest placz, ale krotkotrwaly, dopoki nie dostanie jedzonka, a potem przekreca sie na boczek i od razu zasypia... :ico_sorki:
no moj tez czasami niestety chce jesc wiec robie i tez placze dopoko nie dostanie mleczka, aprobowalas moze z herbatkalebo soczkiem???? U nas to dziala, maly budzi sie czasami o 3 wtedy robie mu herbatke wypija i spi dalej a nad ranem dostanie mleczko, ale czasami wlasnie herbatka tez nie pomoga

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 kwie 2009, 11:08

rzeczywiscie 1000 zl to spory wydatek... ale widzialam i po 2 tysiace ;-)

moj gleboki (wielofunkcyjny) wozek tez tyle nie kosztowal

ja mysle, zeby znalezc cos do 100 euro... tzn. mnie sie dobrze prowadzi ten wozek, co mamy, ale A. narzeka, ze za duzo miejsca w aucie zajmuje.. i to jest glowny powod naszej (jego) niecheci do tego wozka... najlzejszy to on tez nie jest, ale nie musze go nigdzie dzwigac na szczescie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 11:15

najlzejszy to on tez nie jest, ale nie musze go nigdzie dzwigac na szczescie :ico_sorki:
i to najwazniejsze

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 11:18

dzieki, wiem, ze sa drogie, my kupilismy go razem z gondola, tylko w tych wozkach godola i spacerowka sa oddzielnie i tu jest plus, a minusem jest wlasnie te skladanie, bo zajmuje sporo miejsca w aucie
acha, no to w sumie 1000 zl za wozek gleboki i spacerowke - to cena chyba przyzwoita... ale nam jest potrzebna parasolka, bo niby mamy samochod kombi, ale i tak jadac na wakacje bedziemy musieli zabrac kupe rzeczy (kojec do spania, moze bujaczek i jeszcze torby z ubraniami), wiec chcialabym, zeby wozek zajmowal jak najmniej miejsca...
no moj tez czasami niestety chce jesc wiec robie i tez placze dopoko nie dostanie mleczka, aprobowalas moze z herbatkalebo soczkiem???? U nas to dziala, maly budzi sie czasami o 3 wtedy robie mu herbatke wypija i spi dalej a nad ranem dostanie mleczko, ale czasami wlasnie herbatka tez nie pomoga
pisalam o tymkilka dni temu, ze Su chyba malo przybiera na wdze, wiec wole ja dokarmic w nocy mlekiem, a nie poic soczkiem, skoro i tak trzeba do Niej wstawac w nocy... Ale przynajmniej nie budzi sie juz w nocy z placzem z niewiadomego powodu tak, jak kilka razy niedawno... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-04-21, 11:20 ]
SHOO - ja patrzylam na rozne spacerowki (wlasnie w przedziale 300-400 zeta), to zazywczaj waza ok. 7-8 kg. Tez nie jest to malo, ale juz nie 15 kg jak nasz gleboki... Chociaz tez niby go nie musimy dzwigac... Tylko po 4 schodkach do wozkowni...

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 12:13

ale nam jest potrzebna parasolka, bo niby mamy samochod kombi, ale i tak jadac na wakacje bedziemy musieli zabrac kupe rzeczy (kojec do spania, moze bujaczek i jeszcze torby z ubraniami), wiec chcialabym, zeby wozek zajmowal jak najmniej miejsca...
rozumiem, no pewnie, ze lepsza jest parasolka, zajmuje tak malo miejsca
pisalam o tymkilka dni temu, ze Su chyba malo przybiera na wdze, wiec wole ja dokarmic w nocy mlekiem, a nie poic soczkiem, skoro i tak trzeba do Niej wstawac w nocy...
wybacz, calkiem o tym zapomnialam, faktycznie , ze pisalas :ico_puknij:

Pomylam podlogi, bo takie czarne, ze szkoda mi skarpet, ale juz nie mam ochoty robic nic w domu, juz nawet nie sprzatam

gie, kurcze wiesz moja kuzynka kupila swietna spacerowke, szaro-rozowa z parasolka, jest bardzo z niej zadowolona i tanio zaplacila, tzn wlasnie w tych granicach co TY patrzysz, tylko nie pamietam jakiej fitmy, musialabym sie jej spytac

[ Dodano: 2009-04-21, 12:17 ]
Gie , popatrz na ten wozek, cena przystepna i wozek niczego sobie
http://www.allegro.pl/item605449949_min ... a_6_5.html

Ten jest fajny, rozowo-szary
http://www.allegro.pl/item605557322_woz ... onusy.html

[ Dodano: 2009-04-21, 12:24 ]
http://www.allegro.pl/item606030017_lek ... _wys0.html

http://www.allegro.pl/item611289525_eas ... owosc.html

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 13:46

wybacz, calkiem o tym zapomnialam, faktycznie , ze pisalas
nic sie nie stalo :-) :-)

dzieki za linki do wozkow :ico_sorki: :ico_sorki: wszystkie mi sie podobaja, ale chyba takze zaden z nich nie ma zdejmowanej tapicerki... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-04-21, 13:49 ]
a gdzie MARGAITA?? W pracy??

I co sie stalo z Iwonka?? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 14:33

dzieki za linki do wozkow :ico_sorki: :ico_sorki: wszystkie mi sie podobaja, ale chyba takze zaden z nich nie ma zdejmowanej tapicerki... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
nie ma za co, chyba nie maja, ale jak tak patrze to wszystkie te parasolki chyba nie maja zdjemowanych pokrowcow

Jejku jakie tu pustki

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 14:39

nie ma za co, chyba nie maja, ale jak tak patrze to wszystkie te parasolki chyba nie maja zdjemowanych pokrowcow
no wlasnie... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Jejku jakie tu pustki
no pustki, pustki... ja tez sie zaraz zbieram do domku...
maja czekac na mnie fryty, mniiaamm...

wczoraj tez jedlismy pozno... chyba po 20:00 - to tak w ramach odchudzania :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”