Dzien dobry :) dziekuje dziewczeta :)
Witaj sarenka! :))))))))) Mam nadzieje, ze powklejasz nam wiecej zdjec Eryka jak bedziesz miec czas, albo wyslesz nam zaproszenia na NK i poogladamy jak masz jakies :)
U nas wielkie wydarzenie - Nina dzis spala sama w pokoju - ale noc strasznie niespokojna - ona zasnela o 18.30, bez kapania spala do 6 z przerwami oczywiscie. Nie mialam sumienia jej budzic na kapiel, ale ja bylam poddenerwowana bo moj M konczyl prace o 22, siadl mu tel, a wrocil do domu o 1... wyobrazalam sobie Bog wie co! Ale przedluzylo mu sie i zadzwonil do mnie z pracy dopiero po 24 ze bedzie za 30 minut i nie mial jak wczesniej zadzwonic - a ja juz wyobrazalam sobie, ze zostaniemy same
No zatem Nina poradzila sobie calkiem niezle! :) To tylko 5 krokow wiecej do niej w nocy i drzwi narazie otwarte, ale przynajmniej tiwi jej nie przeszkadza :) i moze spac w ciszy i spokoju.
A co do wymiarow Niny - jutro idziemy do lekarza i podamy wszystkie - przy okazji zapytam co mysli o tym wstawaniu na nogi - dzisiaj zrobila kroczki trzymajac sie poreczy
Oby tylko nie zaszkodzilo jej to - a dajecie witamine D jak swieci slonce? Bo ja jak ide na 2h i slonce pada co najmniej kilka minut na jej buzie to nie daje.. przeczytalam ze na wsi minuta wystarczy zeby dostarczyc wystarczajaca dawke wit D. Musze o to tez jutro zapytac :D cala kartke chyba bede miec z pytaniami.. UPS :D wlasnie mi sie przypomnialo ze ja mam zajecia na studiach

no trudno najwyzej M pojdzie, a ja mu zapisze pytania na kartce :)
Agusia - trzymam kciuki za szybkie zrobienie prawka - ale z 2 dzieciaczkow samej bedzie Ci trudno dojechac do Norwegii, a nie ma tanich linii do Twojego mezula?
Ehh ja tam czasem marze zeby moj gdzies wyjechal na kilka tygodni :) i to nie dlatego ze mam go dosc, tylko jakos tak nas to jeszcze bardziej zbliza :) normalnie zapomina ze moglby codziennie mowic mi mile rzeczy i jak bardzo mu na mnie zalezy

a jak jest daleko to co chwile to slysze :D no a ja tam jestem zdania ze powinno sie odpoczywac od siebie co jakis czas zeby nie zwariowac - i podziwiam tych co mieszkaja i pracuja razem..
Wybralam zdjecia Niny do wywolania :D jest ich 130, znalazlam punkt gdzie za 0,29 zl jest 10x15, a za 0.99zl 15x21 :) i musze kupic album i powklejam - ale nie moge sie zdecydowac na nic, bede musiala sie pofatygowac do sklepu bo na allegro nie moge ich macac i ciezko wybrac :P
Nina sie budzi pomalu wiec zmykam,milego dnia Wam zycze! :)
Ach pokaze Wam kawalek ktory caly czas spiewam - uwielbiam go! :DDDDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=Y6X_MS02 ... re=related