witam sie i ja!
Wczoraj mpomoglam mu termometrem to zrobil twarda kupke i do tego w formie kabanosa.Biedny maluszek.
wiem cos o tych kupkach,mój biedaczek tez sie długo męczył,ale wiesz co ,właśnie od kiedy zaczęłam mu podawac zupki,owoce i soczki,to kupka sie unormowala i teraz jest 2 nieraz 3 razy dziennie

ale nadal twardawa,z tym ze juz sie nie siłuje ani mu nie pomagam
witaj
adia super ze już jestescie
Pati szkoda ze musisz zniknąc ale oczywiscie super ze juz na nowe mieszkanko,niech sie wam supeer mieszka!!!! :ico_brawa_01:będzie nam brakowało Naszego przystojnego kawalera!!!
Myslalam, ze na twardo
wiesz cio ja bym chyba na twardo nie podało dziecku,słyszałam od mamy ze nie powinno sie podawac na twardo maluszkom jajka ,moze bolec brzuszek,a jeśli chcesz podac zółtko to możesz do zupki zaparzyc,poprostu do gorącej zupki dodac zółtko i ono sie zaparzy,ale poczytaj dokładnie na necie,bo nie jestem pewna do konca,ja dałam mojemu wczoraj całe jajeczko,zrobiłam tak: na garnuszek z woda połóżyłam talerzyk i to na palniku ,dałam odrobinke masełka i jak sie rozpusciło to wbilam jajeczko i tak mieszałam i sie zrobiło,cały czas musi byc na palniku, mały zjadł,ale chyba nie za bardzo mu smakowalo
yoanna Ninka super,i super minka -grozna jak nie wiem co!!!!

u nas piękna pogoda a mój mały śpi

miałam isc do mamy,ale nie będe go budzic,a o 16.45 po moją niunie do szkoły