Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 kwie 2009, 14:44

Paulinka Cie nie gryzie?
jeszcze nie :ico_oczko:
pamiętam jak Patryka karmiłam i tylko raz mnie ugryzł :ico_olaboga: a jak bolało :ico_szoking: , aż krzyknęłam a bidulek tak się wystraszył i zaczął płakać, gryzoń mały :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 kwie 2009, 15:01

pamiętam jak Patryka karmiłam i tylko raz mnie ugryzł :ico_olaboga: a jak bolało :ico_szoking: , aż krzyknęłam a bidulek tak się wystraszył i zaczął płakać, gryzoń mały :ico_oczko:
domyslam sie, ze musialo bolec ;-)

jak mnie czasami Jasper w palec ugryzie, to mam ochote krzyczec :-D niby tylko 2 zeby ma, ale jakie ostre!! :-D

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 kwie 2009, 15:20

jak mnie czasami Jasper w palec ugryzie, to mam ochote krzyczec :-D niby tylko 2 zeby ma, ale jakie ostre!! :-D
no właśnie - nie wiedziałam że małe dzieci maja tak samo ostre ząbki jak i małe pieski ;-)

ja z pracy :-/

shoo gratuluję miłęgo poranka ;-)
ja nie będe miała cały weekend, ale w majowy sobie odbijemy, może Majkę do babci spróbujemy podrzucić, a sami coś wykombinujemy :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
kurczę mam przed nosem swój komputer i laptopa żony szef (pracuje na dwóch) i myszki mi się mylą :ico_olaboga:

no nic spadam na laptopa bo w sumie tu skończyłam na razie ;-)

[ Dodano: 2009-04-24, 15:21 ]
ahhh - szkrabik zobaczysz dacie sobie świetnie radę - wiem co to znaczy życie w rozłące, ale wy juz macie taki staż.
Na pewno będa okrutne myśli, szczególnie u ciebie, zostaniesz sama z dwójką dzieci - nie martw się kochana - my zawsze będziemy z Tobą :-)

[ Dodano: 2009-04-24, 15:22 ]
Iwona H, ty naprawdę jeszcze karmisz???
Jak ja ci zazdroszczę o rany!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 kwie 2009, 20:13

Iwona H, ty naprawdę jeszcze karmisz???
tak, karmię i myślę że do roczku Paulinki jeszcze pociągnę

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 kwie 2009, 21:43

Witam

chcialabym sie z Wami pozegnac, bede za Wami tesknic.
Jak tylko bede miala mozliwosc korzystania z neta to do Was napisze co u nas slychac.
Od czasu do czasu bede pisala do Gie smsy.

Gie, mam do Ciebie pytanie- na zdjeciach widzialam, ze masz parkiet.
My tez mamy na starym mieszkaniu i jest strasznie porysowany i nie wiemy czym mozna te rysy usunac, moze Ty wiesz czym?????

No nic lece, myslalam, ze moze jestescie, ale nikogo nie ma.
Buziaki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 kwie 2009, 21:53

Pati, możesz go wyczyścić cykliniarką, nie wiem jak tam u Was bo u nas można wypożyczać.

[ Dodano: 2009-04-24, 21:55 ]
chcialabym sie z Wami pozegnac
żegnaj, do pisania jak najszybciej :ico_oczko:
bede za Wami tesknic
my za Tobą również

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2009, 08:28

czesc, witam jako pierwsza...

u nas nocka do bani :ico_placzek: o 5 maly sie obudzil i tradcyjnie zaczal sie przerecac na brzuszek, wiec wstalam, przekrecilam go na plecki.. i co sie okazalo? Jasper CALY mokry, tzn. cala lewa strone mial mokra :ico_olaboga:
domyslilam sie, ze sie obsikal, bo A. jak go karmil i zmienial mu pieluche w nocy, nie zadbal o to, zeby siusiak byl skierowany "w dol" :ico_noniewiem:
no i o 5 rano, "mylam go" chusteczkami, zmienialam ubranko i posciel...
to go tak rozbudzilo, ze pozniej juz praktycznie po spaniu bylo :ico_placzek:
do 8 (z malymi przerwami na drzemki) budzil sie caly czas... ja juz nie wyrobilam, obudzilam A. i przenioslam sie spac od sciany... A. do niego wstawal :ico_sorki:
teraz ledwo widze na oczy... nakarmie go i chyba walne sie z powrotem do lozka, dobrze, ze dzisiaj sobota, wiec bede mogla to odespac... A. bedzie mial malego na oku :ico_sorki:

Pati85, wracaj do nas szybko!! my tez bedziemy tesknic :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 kwie 2009, 09:11

dzien dobry...

przepraszam, ze sie nie odzywalam, ale wczoraj w pracy nie bardzo mialam czas, bo znowu zwialam po 13:00 (a propos... najpierw topielec przed praca kilka dni wczesniej, a wczoraj jakas kobita rzucila sie pod pociag, ktorym wracalam do domu, musielismy wyskakiwac na tory i isc do peronu pieszo - na szczescie bylo blisko, jakies 150 m. Nie ogladalam sie za siebie w poszukiwaniu zmasakrowanego ciala samobojczyni - podobno stala po prostu twarza do pociagu i czekala :ico_chory: - bo nie interesuja mnie takie atrakcje. Czytalam w pociagu ksiazke, wiec jak pociag nagle zaczal ostro hamowac i wydawac sygnaly dzwiekowe, to sie zlapalam mocniej fotela z przekonaniem, ze pewnie jestesmy na jakims przejezdzie kolejowym i na torach stoi samochod/autobus, pociag sie zaraz z nim zderzy, wykolei sie, a ja roztrzaskam sobie glowe z hukiem i umre... :ico_chory: )

potem w domu tez nie mialam czasu, bo szykowalam sie na spotkanie klasowe z podstawowki... wrocilam do domu taxą ok. 23:20 (chociaz bylo nas tylko 10-cioro :ico_zly: , to usmialam sie jak nigdy, bylo super), troche wstawiona, bo wypilam 3 biale martini, 2 duze bronxy, dwa kieliszki czegos niebieskieg/kolega postawil wszystkim, zjadlam fryty i szarlotke na cieplo z lodami i bita smietana :ico_brawa_01: Mala spala w lozeczku, nakarmilam ja na spiocha (ale wypila tylko 100 ml), a potem wstalam do niej o 2:00 na karmienie. Pan przed 5:00 wstal do pracy, a mala obudzila sie zaraz za nim, chyba o 5:15. Wstalam nieprzytomna, przewinelam ja, nakarmilam i przenioslam do bujaczka w duzym pokoju - bylo tak wczesnie, ze jak wlaczylam tv, to nawet na TVN Style byla informacja, ze zapraszaja dopiero od 6:00 :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Ale mala w koncu usnela, wiec przenioslam ja do lozka do sypialni, pozaslaniam zaluzje i sama tez sie polozylam, byla chyba 6:30 - obudzilysmy sie dopiero o 8:15, wiec troche odespalam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ale glowka mnie pobolewa :ico_chory: :-D :-D :-D :-D

jak sie tu ogarne, to Was doczytam...

chyba zapowiada sie dzisiaj piekny i cieply dzien, wiec pewnie popjdziemy z Su i z psem na sapcer do lasu...

[ Dodano: 2009-04-25, 09:12 ]
oj SHOO - a co ja mam powiedziec jak u mnie tak non stop od tygodni... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

witaj Kochana :)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2009, 09:40

Gie, hej :-)

oo to mialas "atrakcje" :/
pamietam, ze jak bylam w 4 klasie liceum, tuz przed matura, 2 chlopakow z naszej szkoly (maturzystow) popelnilo samobojstwo, jakos chyba w tym samym miesiacu..

jeden byl niepelnosprawny, tzn. nie mial nogi.. ale za to odnosil niebywale sukcesy w sporcie, byl plywakiem, zdobyl medale na paraolimpiadzie w Sydney, byl przystojny (bardzo!), dobrze sie uczyl, mial dziewczyne.... i w miesiac po tym, jak jego ojciec zginal w wypadku samochodowym - on sie powiesil :(
mowili o nim w Wiadomosciach nawet...
http://katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/259077.html :ico_placzek:

a jakis czas pozniej, drugi kumpel z rownoleglej klasy rzucil sie pod pociag... ja go pamietam jako wiecznego mruka, nigdy z nikim nie gadal, zawsze na uboczu... i zawsze nosil jeansowa katane i wasy (w wieku 19 lat wasy byly "passe"... moze dlatego go nikt nie akceptowal)

co do nocki, to jeszcze raz napisze to, ze Cie podziwiam... ja bym tak chyba nie umiala caly czas... chociaz teraz przez to przekrecanie sie na brzuszek - coraz czesciej musze wstawac w nocy... do tego on juz jest na dobre wybudzony, kiedy odstawia te akrobacje, tak wiec ulozyc go z powrotem do snu - nie jest latwo :ico_noniewiem:

my dzisiaj w planach mamy zakupy... otwarto nowego duzego Lidla i tam sie wybierzemy... moze przy okazji zahaczymy o jakis sklep z dzieciecymi rzeczami, musimy kupic jakas barierke, zeby trzymac malego z dala od kabli...

aha, wklejam 2 filmiki...

http://www.youtube.com/watch?v=LyfBUr_JBnY

http://www.youtube.com/watch?v=e7KnEhddy-0

i ja mam tak teraz caly dzien... Jasperek jest WSZEDZIE :-D :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2009, 11:03

Witajcie

Shoo, Gie no to miałyście nocne przeboje...
U nas nocka spoko, jedna pobudka.

A dziś mamy zaproszenie na grilla do mojej kumpeli a że ona mieszka tam, gdzie moi rodzice, to pewnie zostaniemy na noc i wrócimy jutro. Słoneczko już mocno świeci, zapowiada się cieplutki dzień.

[ Dodano: 2009-04-25, 11:04 ]
Shoo, to Ci się rozkręcił Jasperek, wielkie brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”