karolas ale mnie zdołowałaś tym co piszesz
a nie może mąż zamienić się z kimś weekendami? Ten drugi np. na ostatni weekend
Eva mi tez było miło z Tobą rozmawiać i super ze się spotkałyśmy. Teraz na pewno będziemy częściej się odwiedzać.
Mój Radzio zaraz jak wyszliśmy mówi:"mamo ale ta Natalka jest grzeczna" hihi, a ja mu mówię: "Widzisz synku jaka fajna dziewczynka grzeczna a przy tym bardzo odważna, wesoła i rezolutna". Stwierdził, ze Natalka ma lepszy pokój od niego bo.... posprzątany hihi. Mój syn stwierdził, że też będzie mi w domu pomagał i może nawet podłogi umyć
Normalnie Natalka go zaczarowała
I tak jak Eva pisała dzieciaki strasznie mają podobne zachowania do siebie. Słodziutkie bobasy. Dominiś świetny facecik normalnie napatrzeć się nie można.
I na swoim terenie na pewno nie pozwoli nikomu rządzić hihi
Małgosiu to pewnie nic czym powinnaś się niepokoić czasem jeden lekarz coś widzi i twierdzi ze coś nie tak a dla drugiego wszystko jest w normie. Także niczym na zapas się nie martw.
Mamcia foteczki super, zresztą jak zwykle Juleńka normalnie cudeńko na tych foteczkach
lulu81 pisze:Która to Twoja mama, myślałam ze to koleżanka albo siostra
Moja mama to ta na oparciu co siedzi. no fakt dużo osób myśli że to moja siostra
Lulu Fotki urocze Filipka. Taki chłopak pracowity od samej Maleńkości tylko pogratulować