Mama_ Kingi ... tak , 20 tydzien dokladnie dzis ... sama nie wiem kiedy to tak zlecialo ... jeszcze niedawno dopiero co chwalilam sie,ze jestem w ciazy
a juz od jakiegos czasu czuje malenstwa obecnosc, a od 2 dni kopniaki i podskoki sa coraz silniejesze ... i chyba czkawke brzdac zaczyna miec, bo brzuszek mi trzesie sie rytmicznie
za 10 dni USG
Ogromniaste brawa dla Kingusi za najpiekniejsze slowa pod sloncem
Kourosh tak jak wczesniej kazdego ranka, miesiac po miesiacu budzil mame buziakami ... tak odkad jest ( a raczej po pierwszym tyg ) ''bez piersi'' pierwsze co wola to PIC i BANDAN ( znaczy banan) jest kazdego ranka po przebudzeniu sprawniony i glodny
Mam ostatnio wrazenie,ze czesciej niz zwykle chce byc ze mna ... tylko mamo i mamus i mamani ( po persku) ... nie odstepuje mnie na krok
... do dzieciatka w brzuszku kilka razy dziennie cos szepcze i mowi dzidzi hello , a na koniec monologu : papa dzidzi i zakrywa mi brzuszek ... pogawedki sa coraz krotsze ( wczesniej potrafil gadac nawet przez 10 min
, a teraz jakby ... hmm ... troche sie zaniepokoil i chce mame tylko dla siebie , wiec dla dzidzi zostawia tylko krotkie przywitanie
...
[ Dodano: 2008-04-04, 16:16 ]Barbara pisze:A Asia cos przez ostatnie dni jest strasznie niedobna, placze i zuca sie o wszystko , juz sama nie wiem dlaczego i co jest grane
oj Basiu ... moze Asia po prostu ma taki dzien ... cos jej sie nei spodobalo od samego rana i pozniej sie donsa ... pisze tak bo zauwazylam na przyklad, ze Kourosh ostatnio tez bywa humorzasty ... pewngo ranka obudzil sie o 5.30 i wola : mamo pic !
polprzytomna prosze,zeby polozyl sie i jeszcze pospal i ...zaczelo sie... placz ikrzyk
wiec szybko pobieglam wyslalam mojego d dfo kuchni po sok
... i ta syt. miala wplyw na caly dzionek ... maly plakal , krzyczal za kazdym razem , gdy czegos chcial ... a chcial jak na zlosc cos slodkiego , rzadnego obiadu tylko ciacho i jogurt i ciacho i jeszcze raz ciacho ... normalnie maly szantarzysta ...
na szczescie taka syt. miala miejsce raz, ale tak sobie mysle, ze wlasnie dlatego kourosh mial zly humor przez caly dzien ... ze nie chcialam jemu przyniesc picia
moze Asi tez o cos jednak chodzi ... tylko o co
?