Hej!!!
Pati współczuję...U mnie podobnie, matka kaszle jak gruźlik, mnie rozkłada, a małej w końcu dałam antybiotyk, bo kaszel coraz gorszy...i ma E.coli w moczu!!! no zobaczymy co to będzie...
Moja też mleczko pije...w sumie o 7rano, potem o 11 i o 16przed drzemkami no i na noc...czyli 4razy...ALe...niby powinna pić 180ml a nie pije tyle, więc mniej a częscie.
Butów w sumie jeszcze porządnych nie kupowałam, więc nie znam się kiedy trzeba wymienić.
Co do wychowywania dzieci...ja już się nie wypowiadam...bo zawsze mam ambitne plany a potem w praniu wychodzi inaczej. Będzie co ma być. Ale generalnie nie lubię zgadzania się na wszystko i tego chcę się trzymać.
A że brudaski małe mamy to co? moja zdziera wszystkie spodnie na podłodze i mam to w nonono. I odkąd mam super odplamiacz no już mnie nawet nie rusza jak każdy posiłek widać na bluzce I co ja będę te rzeczy do muzeum oddawać? jestem tego zdania że to też kobieta i nawet w nonono ładnie wyglądać potem nie będzie zła jak będzie oglądać zdjęcia...że ciągle w rajtkach latała...Nie szkoda mi sukienek i spodni...pewnie, że mam kilka zestawów "na wyjście", ale w domu nosi wszystko.
Wszystkim borykającym się z teściami, chorobami, remontami, pracą i szkołą...powodzenia!!!
Ja zmykam...dziś mam nienajlepszy dzień...w efekcie rano nakrzyczałam na Hanię i pokłóciłam się z J...bo stwierdził, że przecież to ja jestem w domu to mam się ze wszystkim użerać...znów musiałam pochłaniać szybko śniadanie i Hankę karmić w pokoju...i syropy..a ona pluła...więc ja zła...on też...i mu odparowałam, że jak chce to się możemy zamienić, skoro w domu tak jest luźno i relaksująco!!! że kurczę pranie i sranie od świtu...No i chyba przemyślał...bo odwołał nawet 3dniiowy wyjazd firmowy do Zakopca Po południu był sam z Hanią, musiał nakarmić, dać leki i wykąpać...hehehe, już nie miał tkaiej wesołej miny!
Ok, lecę szybko się umyć i mam filmik...o egzorcyzmach...na podsawie historii tej Niemki...A jutro sprzątamy piwnicę...wreszcie...ale strasznie mi się nie chce, bo wiem jak tam wygląda...masakra!!!
dobrej nocki!!!