hej ciezaroweczki
dziekuje wam za mile slowa
z tymi ciuszkami to zglupialam.... hihi bo dlaczego na metce pisza, ze od 0-1 miesiaca maja byc ok i sa na 50cm..... wrrrrr moze to zalezy od firmy?? ja kupilam je w H&M
ale kupilam tylko jedne body wiec teraz bede jedynie na 62 m kupowac hihi a jak bede w polsce robic to usg to moze mi powiedza czy dzidzia bedzie duza.... hihi
a z tymi kolderkami to uslyszalam na TT, dziewczyny pisaly, ze nie przykrywaly nimi dzieci do roku .... tylko uzywaly jakie kocykow... cos lekkiego....
w piatek kupuje nastepne pajacyki i body hihi ale sie rozkrecilam... teraz bedzie ciezko mnie przystopowac...
a z tymi tesciowymi to temat rzeka..... u nas jest tak, ze my zawsze kupujemy bilety rodizcowm wiec sami decydujemy w porozumieniu z nimi oczywiscie kiedy i na ile wpadaja hihihhi
a moja tesciwa wkurza (choc to zbyt dosadnie powiedziane) mnie tlyko tym, ze jest bardzo przewrazliwiona na punkcie kupowania czegokolwiek dla dzidzi przed urodzeniem... wczoraj adas chwalil jej sie pierwszymi zakupkami, a ona zaproponowala zebym ja adasiowi pokazywala co mi sie podoba a on potem po porodzie poleci je kupic.....
nie rozumiem takiego myslenia.... dorosla kobieta, wierzaca, a w zabobony wierzy.....
czegos tu nie kumam.... hihi
i w ogole jak tylko wspominamy jakis plan zwiazany z dzieciaczkiem po urodzeniu typu chcrzciny to zaraz ucina temat,,, mowiac, zeby jesczze o tym nie rozmawiac.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a moja mama sie cieszy i mowi, ze dobrze kupowac stopniowo, a nie potem wszystko na raz i fortune wydac w tydzien hihi