ML a jestes pewna ze to kolka? a karmisz tylko piersią? przemysl co jesz i na co mały moze tak reagowac, ja np U Amelki juz zauwazyłam ze nie moge przyprawiac sosu za mocno bo ja wysypuje i ma biegunki-co prawda to nie to samo co kolki ale wiesz warto przemyslec swoją dietę,no i ja nie moge zadnego soku oprócz jabłkowego .
Amelcia tez nieraz ma dzien ze ryczy z dwie godziny ale ja wiem ze to nie kolka bo na rękach sie uspokaja w sekunde a jak tylko ja chcemt odłozyc do łozeczka to ryk ze az sie zanosi i tai no i chcemy czy nie trzeba ja wyjąc,ponosic uspokoic., jednak kurcze wiem ze rece wam napewno nieraz opadaja bo my tak z Kacperkiem mielismy,on to budził sie co godzine nawet nieraz mniej,płakał ciagle chciał jesc a Amelka ma wieksze przerwy na spanko,spi ładnie i nie mamy z nia problemow wiekszych, jedyne co moge poradzic to przemysl swoja diete,moze pieluszki ciepłe na bezuszek mu kladz,Mirell kiedys napisała,ze kladła małą na brzuszku na swoim kolanie i turlała nią i sie uspokajała,ja tez tak nieraz robie i faktycznie pomaga :)
MALGOSIA no tak masz racje, ja wiem o tych podpisach i ja wam napisałam dziekuje wszystkim za pozdrowienia-widzisz to pod moimi zdjeciami dzieciaczkow? ale chodzi mi o to dlaczego akurat ty masz podpis o tych czułkach? no musiał byc jakis powód ze tak mi napisałas a ja kurcze nie pamietam o co chodziło hahahahahahahaha :)