jenny jakos to bedzie zobaczysz..moze los zadecyduje za was wazne by maz cos znalazl i jakos to bedziejenny no jak rozmawiam ze znajomymi-staraczkami to b. dużo musiało przełożyć starania ze względu na finanse..
Mi sie zaczelo dzisiaj i leje sie ze mnie dosłownie jeszcze na domiar zlego wkladki sie skonczylymi sie niestety białe skończyło wczoraj
Jak zwykle grill u sasiadow i pijany marcin juz mnie szlag trafia na samą mysl. Eh mam w domu piwo bezalkoholowe zaraz sobie chyba trzasne bo suszy mnie nieziemsko dzisiaj i mam taki humor ze z chcecia bym kogos zabiłaa jakie plany na weekendzik kochane?
extra...mnie szlag trafia na samą mysl.
No mieszanka wrecz wybuchowaextra...
i tesciowa
Nawet nie wiesz jak bym chcialakoszmarnie pakuj manatki i przyjedz...
Poprzednio mialam podobie tylko zamiast bialych uplawow pojawily sie zielone i wtedy wiedzialam ze z dzidzia cos nie tak mam nadzieje ze @ nie przyjdzie ale boje sie tez ze stres znowusz moze zaszkodzicJak ja miałam białe upławy w czasie spodziewanej @ to okazało się,że byłam w ciąży wiec asiu trzymam kciuki.
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość