Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

08 maja 2009, 11:04

lidziasc, Ostatnio bardzo wzmożony :ico_oczko:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

08 maja 2009, 11:13

hihi myslalam o ruchu u mnie w pracy ale tu na wątku tez ruch :-D

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

08 maja 2009, 11:15

hihi myslalam o ruchu u mnie w pracy ale tu na wątku tez ruch
No wlasnie mozna to dwuznacznie zinterpretować :ico_sorki: :-D :-D :-D

Mi bole brzucha ustaly ale za to leje sie ze mnie cos białawego :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 maja 2009, 11:18

witaj lidzia - dziś na rano w pracy? stad to milczenie - myślałam ze przysnęłaś sobie :-)
no więc kobietki - albo faktycznie jestem w jakiejś ukrytej ciąży albo anemia mi sie od nowa przyplątała :ico_noniewiem: mam u siebie ksiegowosć na II piętrze...weszłam i miałam to samo co w ciąży z bliźniakami...czarno przed oczami, musiałam o barierkę się oprzeć...gosh...myslałam, ze zemdleje znowu...co gorsza wczoraj w domu miałam pdoobnie - musiałam sie na sofę szybko walnąć zeby nie zjechać...
w przyszłym tyg. biegnę na morfologię i zelazo...
no chyba, ze jakimś cudem by :ico_ciezarowka: byłaby powodem :-)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

08 maja 2009, 11:20

jenny no jak rozmawiam ze znajomymi-staraczkami to b. dużo musiało przełożyć starania ze względu na finanse..
jenny jakos to bedzie zobaczysz..moze los zadecyduje za was wazne by maz cos znalazl i jakos to bedzie
a ty masz prace??

[ Dodano: 2009-05-08, 11:21 ]
eve.ok, kurcze..trzymam kciuki baaaardzo mocno ze to ciążą :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a moze jutro rano znowu tescik??
moze tamten yl slaby??
podeszlabys do jakiejs przychodni moze ci tam zrobią taki kasetowy lepszej jakosci??

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 maja 2009, 11:32

lidziu staram sie nie nakręcać - mam wprawdze jeden test w domku jeszcze (promocyja byla 2 w cenie 1 :-D ) ale nie wiem czy go zrobic. jutro wyjeżdżamy, jakos przetrwam, zobaczymy :-)
wiesz - ja nie wiazę zbyt dużych nadziei z tymi objawami bo borykałam sie jakis czas temu z poziomem hgb i zelaza i miałam bardzo podobnie.

lidziu masz rację - czasem jak Los zadecyduja to po jakimś czasie wychodzi, ze wybrał czas najlepszy z mozliwych jakkolwiek na początku zły by sie nie wydawał :ico_haha_01: jenny słuchaj naszej pani z przychodni :ico_nienie:

asiu no to badzo dobrze, ze białe :ico_brawa_01: oj moze się uda kochana :ico_brawa_01: mi sie niestety białe skończyło wczoraj :ico_noniewiem:

a jakie plany na weekendzik kochane?

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

08 maja 2009, 11:43

mi sie niestety białe skończyło wczoraj
Mi sie zaczelo dzisiaj i leje sie ze mnie dosłownie jeszcze na domiar zlego wkladki sie skonczyly :ico_puknij: :ico_sorki:
a jakie plany na weekendzik kochane?
Jak zwykle grill u sasiadow i pijany marcin :ico_zly: juz mnie szlag trafia na samą mysl. Eh mam w domu piwo bezalkoholowe zaraz sobie chyba trzasne bo suszy mnie nieziemsko dzisiaj i mam taki humor ze z chcecia bym kogos zabiła :ico_sorki:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

08 maja 2009, 11:48

mnie szlag trafia na samą mysl.
extra...
i tesciowa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

koszmarnie pakuj manatki i przyjedz...

moj dzis na koncert idzie DIE TOTEN HOUSEN <niewiem jak to sie pisze> jutro moze do kumpoeli na wies pojadejak bedzie cieplo a wieczorem na urodziny do kolegi a w niedziele nad jezioro na ryby i piknik i grilla

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

08 maja 2009, 11:51

Jak ja miałam białe upławy w czasie spodziewanej @ to okazało się,że byłam w ciąży wiec asiu trzymam kciuki.

Eve to faktycznie dziwne masz objawy może zrób sobie badania krwi, ja na szczęście anemi nie mam ale co jakiś czas robię badania krwi ze względu na niską wagę.

Lidziu ja mam pracę a mąż znalazł więc w czerwcu mam nadzieje będzie już lżej nam.

[ Dodano: 2009-05-08, 11:52 ]
ja mam sobotę wolną, ale jeszcze nie mam planów

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

08 maja 2009, 11:58

extra...
i tesciowa
No mieszanka wrecz wybuchowa :ico_sorki:
koszmarnie pakuj manatki i przyjedz...
Nawet nie wiesz jak bym chciala :ico_sorki:
Jak ja miałam białe upławy w czasie spodziewanej @ to okazało się,że byłam w ciąży wiec asiu trzymam kciuki.
Poprzednio mialam podobie tylko zamiast bialych uplawow pojawily sie zielone i wtedy wiedzialam ze z dzidzia cos nie tak :ico_sorki: :ico_sorki: mam nadzieje ze @ nie przyjdzie ale boje sie tez ze stres znowusz moze zaszkodzic :ico_sorki:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”