Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 08:04

:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
jestem zła jak osa, była własnie jakaś babka z opieki i sie dobijała przez 10 minut, ale jej nie otworzyłam, bo jestem w pizamie i mam nieposprzątane gary w zlewie z wczorajszej kolacji, do tego Pzremka dwie puszki piwa stoją na stole :ico_zly:

jak można przychodzić przed 8.00 :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
niech sobie przyjdzie innym razem, jak bede wykąpana i bede miała czysto :ico_zly: :ico_zly: jakies wieśniary tu w Chorzowie :ico_puknij: w bytomiu to sie babki umawiały ze mną a nie nachodziły z samego rana

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

14 maja 2009, 08:11

a po co do ciebie ta babka przyszła?

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 08:17

do marca pobierałam świadczenie z opieki z tytułu kontunuacji nauki -dostawałam kase pzrez to ze byłam w rodzinie zastępczej kiedyś...

ale od marca nie dostaje kasy bo nie doniosłam zaświadczenia z uczelni, mam inna szkołe ale to już kolejna zmiana szkoły i juz mi kasy nie dadzą a babka miała przyjsć wywiad przeprowadzić zeby zakończyć sprawe

tym razem przyszła tu do Chorzowa, bo moje mieszkanie w Bytomiu było zalane z dachu i jest w remoncie a ja ściemniłam ze mieszkam u tesciowej :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

14 maja 2009, 08:27

a ja ciągle czekam na kase z ZUSu. jak w przyszlym tygodniu jeszcze kasy nie bedzie to bede musiala tam dzwonic i kogos opieprzyc.

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 08:44

witam,
dziewczynki mi chodziło konkretnie że z izuś czekamy na kwiatek, Wy to na okienko ;-)

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

14 maja 2009, 09:04

jestem zła jak osa, była własnie jakaś babka
nie ma to jak pozytywnie zaczac dzien :)
szlajasz sie na temacie UM fajnie prawdaa, ja tam zaczynałam i zostałam, same swiry tam sa :)
pokaz jaka posciel zamowilas

Witam wszystkie spiochy :ico_kawa: zapraszam

[ Dodano: 2009-05-14, 09:12 ]
izuś_85, na UM doczytałam kilka faktow z Twojego zycia , o rodzicach o szwagierce w szoku jestem :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Tweety123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2009, 09:29

hej dziewczyny
piszecie jak szalone
ja wstałam o 8, miałąm jechać dio szkoły rodzenia ale dziś też nie pójdę, mam jeszcze katar i nie chcę przesadzać, poza tym trochę słaba jestem...
mój mężulek jeszcze śpi i tak słodko wygląda :ico_wstydzioch: a mi się zbiera na przytulanko... ale jego siostra jest u nas i nici z sexiku... :ico_zly:

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

14 maja 2009, 09:50

Dzien dobry seksomaniaczki :-D
Przez was to i ja mialam mega erotyczny sen :ico_sorki: musze meza zgwałcić :-P
Moja tesciowa juz po operacji, miala usowana piers, i na szczescie wszystko sie udalo :-) jezeli oczywiscie mozna w takiej sytuacji mowic o szczesciu :ico_sorki:

A ja sie wczoraj zapomnialam pochwalic, ze kupilam spioszki, kaftanik i koszulke, i to moj pierwszy powazny zakup ciuchowy. I prawie spalam z tymi ciuszkami :ico_sorki: :ico_puknij: :-D

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

14 maja 2009, 09:55

czesc
wczoraj tylko rano bylam potem pojechalam do sis i tam przelezalam caly dzien bo brzusio mialam nabrzmialy wieczorkiem przyjechal moj K pomogl skladac meble nowe mojemu tacie potem pojechalismy wrescie do domku i poklocilismy sie :ico_placzek:
wlasciwie o bzdure bo pretensje mial ze nie wzielam nic cieplejszego na siebie i zachorujeale mi chodzi o to ze wrzeszczal jak nigdy przedtem-a ja mam zle doswiadczenia co do krzykow jestem przewrazliwiona gdy ktos podnosi na mnie glos odbieram to jak mega atak gorszy nawet nizeli mialby mnie uderzyc choc na to nigdy bym nie pozwolila w tym zwiazku niestety tylko w tym
obudzily sie we mnie wspomnienia te najgorsze z poprzedniego zwiazku czarne mysli od razu opetaly moja glowe a ja bylam zla na niego jak jeszcze nigdy
w zlosci zapytal jeszcze jak ja chce z nim mieszkac skoro nie chce go sluchac a ja odpowiedzialam ze nie chce z nim mkeszkac i juz wiec on wyszedl i nie gadalismy jeszcze
i tak budzilam sie co godzine patrzalam na telefon czy napisal dzwonil ,po raz pierwszy rozstalismy sie w ten sposob po raz pierwszy tak sie poklocilismy -mi zlosc juz przeszla teraz czuje pustke i smutek i jak na zlosc jeszcze Michalek od wczoraj sie nie odzywa nie kopie nie wierci sie ah :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

14 maja 2009, 09:56

a no i stawiam, za skonczony 25tc :ico_tort: :ico_brawa_01:

A gdzie wy sie podzialy???? Ja kawy nie mam z kim wypic!!!!

[ Dodano: 2009-05-14, 10:02 ]
betina, to zadzwon do niego. Nie jestescie nastolatkami, zeby teraz fochy szczelac. Na pewno i jemu zlosc przeszla :-)
A Michalek pewnie biedactwo sie wystraszyl i siedzi cicho. jak sie Mamie humor poprawi to zacznie szlaec, wiec bierz telefon i dzwon do K :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”