cześć laski...
kurde jak mnie dzisiaj to choróbsko zmogło, na szczęscie Gabriel jak nigdy spał do 15 i tylko na cyca się budził
chyba wyczuł, że mama chora i potrzebuje odpocząć-temperaturę miałam 39.1
za to jak się o 15 obudził to do tej pory kwękał i stękał, teraz go bujam w wózku, Kuba Go wykąpał po 18, bo wychodził do pracy i nie wiedział kiedy wróci, a teraz Gabiego się tak przyjemnie kąpie, żę ciężko sobie odmówić
Generalnie nie nazwałabym Gabriela spokojnym dzieckiem, ani też "grzecznym" jest bardzo zajmujący. Moja mama mówi, że szczęście, że nie mam żadnego starszego dziecka, bo nawet bym mu nie miała kiedy obiad jakiś ugotować, albo się chwilę z nim pobawić i że żadne z naszej trójki nie było aż tak zajmujące
nie wyszliśmy dzisiaj na żaden spacer, bo się czułam jak połknięta i zwrócona...
Ja planuje Gabiemu wprowadzać inne pokarmy nić cycuś dopiero od lipca-czyli jak będzie miał 5.5 miesiąca... dzisiaj natomiast pierwszy raz jak odpięłam miseczkę i odsłoniłam pierś to szeroko otworzył usteczka jak ją zobaczył
zwykle po prostu ją zasysał jak przysuwałam mu do buźki
kurde tyle czasu o bujam, a on nie śpi-mam nadzieję, że to spanie dzisiejsze nam w nocy nie wyjdzie bokiem
Madzia na tych zdjęciach, które ostatnio wkleiłaś widać jaka Martynka jest do Ciebie bardzo podobna
a Majeczka i Miruś już takie duże dzidzie
ślicznie maja wygląda w opasce