heja
oj ja tez malo na forum zagladam za ladna pogoda i za bardzo ruchliwy kacperek hihi i nie da mi posiedziec nigdy spokojnie
u nas leci pomalutku,mati nawet uczy sie w miare chociaz strasznie mu sie nie chce ale co chwile przynosi jakies uwagi i to o takie smieszne rzeczy ze az sie ich podpisywac nie chce
co do pani z matmy to ostatnio wpisala mu uwage bo...patrzyl sie na muche
sprawa mysle ze jest juz w kuratorum bo nauczyciele zrobili sie straszni dla uczniow i trzepiaja sie wszystkiego wiec przypuszczamy ze jakas nagonka na szkole jest.na zebraniu rozmawialam z pania od matmy i wiecie co naprawde dziwna kobieta nie da sie z nia pogadac ma swoje stare zasady i jest z tych nauczycieli co,,zawsze maja racje; pocieszajacy jest fakt ze od wrzesnia wraca ich pani z matmy wiec dzieci sa heppy i my tez,kiedys to byla sportowa super szkola a teraz jak pozmieniali dyrektorow praktycznie co rok to nowy to schodzi na psy i to w szybkim tempie dobrze ze jeszcze troche i wakacje
co do wakacji to ja pewnie na wiosce tradycyjnie spedze puki mam do kogo tam jezdzic to staram sie byc jak najczesciej tam a kacper ma wtedy radosci co nie miara
[ Dodano: 2009-05-15, 20:59 ]
Sikorka,
spoznione ale szczere zyczonka od ciotki dla Karolka!!!!!!!!!!!ale ten czas leci