Awatar użytkownika
Iwona77
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

06 kwie 2008, 23:46

CZesc lutówkiprzepraszam,mialam dac znac odnosnie wyjazdu ale jakos nie mam szczescia do TT,co chcialam wejsc to mi sie tak dlugo ładowała strona albo bład wyskakiwal.
spotkanie Widze ze znow termin sie zmienil i nawet miejsca nowe doszły, z kaska troche krucha ale jak nic nie wyskoczy to powinnismy sie stawicczy to w Antoninie czy w Osjakowie,chociaz na jedna noc.
lulu wlasnie przeczytalam ze mialas strzaszne przezycia z Filipkiem ale na szczescie juz to jest za wami, i oby nie wrocilo.
hekkatemiło cie znow czytac,Danielek swietnie wyszedl na zdjeciu i jak sie zmienił,zreszta jak wszystkie dzieciaczki w tym wieku,szkoda ze i ty nie mozesz sie stawic na spotkaniu
Ja niestety nie mam patentu na obcinanie paznokci, byl okres ze to graniczyło z cudem,teraz jest lepiej,staram sie to robic jak leci jakas fajna piosenka na minimini,Patryk lubi zwł. te z Noddy'm.
anilewe raczej mało kto zdaje prawo jazdy w pierwszym terminie,nawet moj mąz ktorego uwazam za swietnego kierowce, podchodzil 3 lub 4 razy.
MLza wami tez sporo niemiłych przezyc, ach te choróbskatak długo cos sie ciagną w tym roku. Duzo duzo zdrowka dla Was.No i fotki oczywiscie bombowe,twoja fryzurka i twoi mężczyzni.
głosytez nie mam neostrady a oddaje głosy.
karolas gratulujemy zabka i fajnie,ze jednak bedziesz na spotkaniu :)
U nas mamy 8 zabek (taki byl Patru marudny ostatnie kilka dni,ze w koncu musialo sie cos wykluc) a juz mialam do lekarza isc. Patryk sporo juz chodzi sam, nawet troche po dworku juz chodził,mam nadzieje ze nadal bedzie chcial siedziec w wozku.
Umówiłam sie na wizyte do ortopedy,bo cos mi sie nie podoba jak Patrus chodzi,stawia lewa nózke tak na zew.,cały czas ja tak ma i czasem ja jakby dostawia,choc juz nie tak jak wczesniej,mam nadzieje ze to rozchodzi ale wole sie upewnic.

A ja dzis spedziłąm caly dzien w sklepie,w takim CEntrum handlowym PTAK,szukalam jakiegos okrycia ale jakos nic mi nie przypasowalo i wrocilam z niczym a do tego 2 h mi to zajeło bo łódzjest teraz jednym wielkim wykopaliskiem a ze ja komunikacja prawie wcale nie jezdze to nie wiedzialam w co i gdzie wsiadac.
No nic spadam spac,bo znow pozno pisze.

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2008, 07:30

Ja do Antonina się piszę domek 3 os. z kuchnią i łazienką (75 zł) jedna noc 24-25.05.

ML ładna fryzurka bardzo ci w niej do twarzy :ico_brawa_01: Tobiaszek super chłopak :ico_brawa_01:

lulu cieszę się ze z Filipkiem już lepiej. Pewnie to jakiś wirus go zaatakował :ico_zly:

Hekkate ja sobie też nie radzę z obcinaniem pazurków w nóżkach. Jedyna szansa u mojego Wojtka obciąć paznokcie u nóg to wtedy gdy śpi :-) Choć i czasem to się nie udaje ma takie łaskotki na paluszkach ze od razu się wybudza hihi
Z reguły obcinam właśnie na śpiocha :-)

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2008, 07:59

HEKKATE witaj;0. Ja tez mam problem z obcinaniem paznokietkow przy stópkach i rączkach ale robię to zaraz po kapieli jak Amelka jeszcze na golaska lezy na pralce bo ja mam tą szerszą pralke i na nia kłade rećzniki grube i tak ja ubieram. Wiec lezy sobie na golska, ja w tym czasie spiewam jej piseneczke-kołysankę o Dorotce hi hi hi albo na suszarce wisi taki wieszaczek okrągły do skarpetek i tym jej szturcham zeby to sie tam kołysało i ona na to patrzy,od czasu do czasu wolam meza zeby ja rozszmieszyl i on wtedy robi akukuk i odchyla co chwile drzwi od łazienki robiąc te wydziwasy hahahahahaah ona sie rechocze ze śmiechu i juz jest cel osiagnięty hi hi hi, tez robię podchody ale ogolnie idzie mi to szybko 5 minut i mam obcięte u stópek i rączek nawet stópki idą łatwiej niz dłonie bo ona nie lubi jak ją sie trzyma kurczowo za rączki ;)
A co do spotkania ty nie dasz rady dotrzec???????
IWONA no super ze Patryczek juz 8 zabkow ma :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,no i brawa za postępy w chodzeniu,no ja tez juz Amelke pare razy wyjełam na spacerku i chodziła sobie ale narazie nie protestuje i we wozeczku jezdzi chętnie ;)
U nas tez krucho z kaska ale jak 75zł za dobe to jeszcze oki bo przeciez w zesżłym roku za obe nad morzem płacilismy 120zł ;)
Czyli ty tez przyjedziesz rozumiem? Bo katelajdka jutro rezerwuje domki wiec napisz jak mozesz dzis koniecznie ze TAK np. IWONA -ile osob i jak domek ;)
AGA super ze bedziecie, to sie kacper przynajmniej nie wynudzi z maluchami roczniakami hi hi hi choc on i tak jest bardzo za dziecmi i lubi sie bawic z Amelką.

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

07 kwie 2008, 08:00

głosowanie w konkursie ja zauważyłam, że mogą głosować ci, co mają neostrade, bo oni mają zmienne IP. Może i jeszcze inni też mogą, ale jeśli ktoś ma internet przez kablówke i stałe IP to niestety od piątku wieczora do teraz nie może oddać ani jednego głosika.
Dziewczyny, ktory pisały mejle do Pampersa: macie jakąś odpowiedź? Ja wysłałam i cisza. A to takie niesprawiedliwe, ze jedni mogą głosować a inni nie. Nam przez weekend przez to tylko 7 głosików przybyło.

I znowu pogoda do bani, chyba będzie nieźle lało bo jest strasznie ciemno.

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2008, 09:15

katelajdka hmmm i ja znowu glosu oddac nie moge cos ie stalo? zawsze mi sie oddawal a teraz ani na twoje a potem probowalam tez na inne i nie moge glosowac, co za dziwna rzecz... sprobuje na drugim komputerku hihihi

dziewczyny no widze ze sie wasze spotkanko zbliza i zbliza, ale wam zazdroszcze, tez chetnie bym przyjechala! Ale co zrobic. Moze kiedys w przyszlosci sie uda. :-D :ico_brawa_01:

karolas
ale mieliscie sielski weekendzik :ico_brawa_01: a mysmy wczoraj z Julka babki szli robic w parku na placu zabaw hihihi nie wzielam aparatu wrrr a to w sumie pierwszy raz jak zabralismy wiaderka itp zeby sie bawic w piasku :ico_zly: ale i tak bylo super, Julka zachwycona ponad godzine czasu sie bawila z nami w piasku, troche sie pochustwala i zjechala ze zjezdzalni, i pojechalismy do domciu. Wczesniej bylismy na poszukiwaniach butow dla A. On jak sobie cos kupuje to raz na rok naprawde ale z nim gorzej isc na zakupy niz z kobieta. Zdecydowac sie nie moze, nic mu sie nie podoba albo podobaja te co wygladaja przesmiesznie. Ja mu juz mowie czemu ty chesz wygladac jak wiesniak, a on ze on ma swoj wizerunek indywidualny i ma w nosie i nosi to co mu sie podoba. hihihiih W koncu stanelo na neutralnych czarnych adidaskach i na czarnych skorzanych butach na uroczystosci i spotkania bizneskowe. Ale dwa dni chodzilismy, a i tak kupil buty w pierwszym sklepie co bylismy....echhh Ale za to jaki zadowlony dzis wstal i biegal w kolko w tych butkach az mi sie zal go zrobilo ale on taki sknerus dla siebie jest ze szok nigdy nic nie chce sobie kupic, zawsze na sobie oszczedza. :ico_puknij: I chodzil w swoich butach az calkiem sie dziury w nich zrobily po bokach i w podeszwie nawet, juz nei mowiac o zapachu......
A to twoj mezulek chyba taki wspanialy byl od zakupow, ja ci tak zazdroszcze!

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

07 kwie 2008, 09:45

Ja do Antonina się piszę domek 2 os. z kuchnią i łazienką (60 zł zł) jedna noc 24-25.05.

:)
I lecę rabotać pozniej Was poczytam !Buziaki

Awatar użytkownika
anilewe77
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

07 kwie 2008, 10:49

w ten weekend co Wy bedziecie miec spotkanie my bedziemy hulac na weselu:D

a do pampersa wysłałam 2 maile i narazie nic sie nie odzywaja a ja nadal nie moge oddac głosu!!

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2008, 11:33

MAMCIA KOCHANA no to super ze w rezultacie kupił butki hi hi hi ;) to sie liczy. No moj maż to jak dzieci oddajemy do tesciowej zeby na spokojniej pochodzic za rzeczami to chetnie mi doradza i pomaga szukac rozmiarow ale cos ostatnio ze soba on ma problem, nie wiem czy na starosc fiksuje mi gosciu czy jak ale tez zaczął wybrzydzac i godzinami wybiera buty dla siebie hahahahahahhaa.
Teraz moze w tą nadchodzącą sobotę wiesz za czym pojdziemy? UWAGA!!!! UWAGA za okularkami dla niego jupiiii. A ja bylam ze soba tez w zeszlym tyg.u okulisty i powiedziala lekarkaze to to albo na tle nerwowym albo tez jesli mam problemy z ząbkami a ja mam i to sporo do leczenia i własnie po tej stronie co to oko mi skacze,nawet mnie pobolewa tam ząb :(((
Wiec zęby musze zrobic i tez bede szukac okularkow dla siebie hi hi hi maz tez sie doczekac nie moze,nawet filmiki zaczł przegladac z panienkami w okularkach-sekretareczki mi tu pokauje jakies fantazje mu sie ujawniają chyba ale to fajnie w cos nowego sie zabawimy hahahahahaha cicho nie lej ;) :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
anilewe77 a gdzie na to weselicho uderzacie? No to pewnie kreacji szukasz co?
My na weselicho tez w sierpniu idziemy i chyba drugie we wrzesniu.
QUNICK a napisz czy ty sie sama z dziewcyznkami wybierasz na spotkanko czy maż tez bedzie????
No to kacpi bedie tez miec pannice niezła do zabawy hi hi hi ;)

Awatar użytkownika
anilewe77
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

07 kwie 2008, 11:43

karolas, wesele u siostry ciatecznej mojego męza, w Lubartowie:)kreacji szukam, ale juz mam wizje i chyba bede szyc:)

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

07 kwie 2008, 12:05

najwazniejsze: ja sie pisze do Antonina na 24-25, jedna noc domek 2-osobowy z kuchnia i lazienka

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”