CZesc lutówkiprzepraszam,mialam dac znac odnosnie wyjazdu ale jakos nie mam szczescia do TT,co chcialam wejsc to mi sie tak dlugo ładowała strona albo bład wyskakiwal.
spotkanie Widze ze znow termin sie zmienil i nawet miejsca nowe doszły, z kaska troche krucha ale jak nic nie wyskoczy to powinnismy sie stawicczy to w Antoninie czy w Osjakowie,chociaz na jedna noc.
lulu wlasnie przeczytalam ze mialas strzaszne przezycia z Filipkiem ale na szczescie juz to jest za wami, i oby nie wrocilo.
hekkatemiło cie znow czytac,Danielek swietnie wyszedl na zdjeciu i jak sie zmienił,zreszta jak wszystkie dzieciaczki w tym wieku,szkoda ze i ty nie mozesz sie stawic na spotkaniu
Ja niestety nie mam patentu na obcinanie paznokci, byl okres ze to graniczyło z cudem,teraz jest lepiej,staram sie to robic jak leci jakas fajna piosenka na minimini,Patryk lubi zwł. te z Noddy'm.
anilewe raczej mało kto zdaje prawo jazdy w pierwszym terminie,nawet moj mąz ktorego uwazam za swietnego kierowce, podchodzil 3 lub 4 razy.
MLza wami tez sporo niemiłych przezyc, ach te choróbskatak długo cos sie ciagną w tym roku. Duzo duzo zdrowka dla Was.No i fotki oczywiscie bombowe,twoja fryzurka i twoi mężczyzni.
głosytez nie mam neostrady a oddaje głosy.
karolas gratulujemy zabka i fajnie,ze jednak bedziesz na spotkaniu :)
U nas mamy 8 zabek (taki byl Patru marudny ostatnie kilka dni,ze w koncu musialo sie cos wykluc) a juz mialam do lekarza isc. Patryk sporo juz chodzi sam, nawet troche po dworku juz chodził,mam nadzieje ze nadal bedzie chcial siedziec w wozku.
Umówiłam sie na wizyte do ortopedy,bo cos mi sie nie podoba jak Patrus chodzi,stawia lewa nózke tak na zew.,cały czas ja tak ma i czasem ja jakby dostawia,choc juz nie tak jak wczesniej,mam nadzieje ze to rozchodzi ale wole sie upewnic.
A ja dzis spedziłąm caly dzien w sklepie,w takim CEntrum handlowym PTAK,szukalam jakiegos okrycia ale jakos nic mi nie przypasowalo i wrocilam z niczym a do tego 2 h mi to zajeło bo łódzjest teraz jednym wielkim wykopaliskiem a ze ja komunikacja prawie wcale nie jezdze to nie wiedzialam w co i gdzie wsiadac.
No nic spadam spac,bo znow pozno pisze.