No witamw koncu was odczytałam bo tyle naklikałyscie
ale super ze ruch na forum
U nas tez dzis nienajlepsza pogoda ale synek oczywiscie na balkoniku sie wietrzy bo w domku jakos mu sie ostatnio nie usmiecha spanie
A ja jakas taka zmeczona po tym wekendzie
a teraz zaległosc, mam nadzieje ze niczego nie zapomniałam
Aniu ale się naśmiałam z tych opowiesci o twoim synku, niezły z niego rzobujnik był, ale boje się ze mnie tez to czeka, bo on już teraz podobne pomysły ma
Ale przynajmniej będzie co wnukom opowiadac
A ja tam lubie prasowac tylko musze mieć dobre żelazko bo inaczej to
a naczyn to tez nie cierpie myc i marzy mi sie zmywarka ale jakos tak ciagle cos inengo wyskakuje
Basiu spotkanko w Krakowie musi być, nie ma co
, a u mnie drugie
tak na dokładke, mam nadzije ze ty tez się z zjawisz
A ja jeszcze tego filmiku z toba nei widziałam szybciutko proszę o linka
Sosim witamy spowrotem, wielkie brawa
za osiągnięcia dla Zosi, mój tez już pa – pa robi, i fajnie nie- nie robi główka tak kreci ze czasami to się smieje ze mu odpadnie no i babcia go kosi-kosi nauczyła, oj szkolimy te nasze maluszki
A co do spotkania do Sosim to ty masz najbliżej wiec licze na to ze się nie wykręcisz i się zjawisz, a te w Krakowie oczywiście tez aktualne
Madziu piekne foteczki, a mojego to by się bała z kuzeneczku puścić samego bo ona kruszynka pół z niego wiec mogła by tego nie przezyc
Malhyn gratuluje zakupu autka
, my te kupiliśmy bo mężusiowi się okazja trafiła bo kupił tico za 600 zł z 2000 roku, troszke zaniedbane, ale on mechanik wiec je sobie do ładu doprowadzi a taka okazja to się zadko zdarza
i bedzie miał do pracy czy jezdzic
Małolatko brawa za osiągnięcia, a ja zainwestowała w nocniczek nocniczek się ciesze bo mój rozbójnik strasznie niecierpliwy i nie wyobrażam sobie ze by zasługo na zwykłym posiedziła a tak to mu cos ciagle gra, spiewa wiec jest wesoło
i czasmi uda sie cos wysiedziec
Violu torcik oczywiście dla Milenki a ty się nie martw tylko poczekaj jak skonczysz karmic to na pewno ci troszke spadnie a na dokładkę kup sobie czerwone herbatke to pomaga
No Aniu to czeka cie niezła wyprawa, ale może będzie cieplutko to się mały urlopie zrobi i pzy okazji będzie można staryc znajomych odwiedzic, a my będziemy cierpliwie tu na ciebie czekac
Cudo foteczki Amali, ale tymi truskaweczkami to nas kusisz