skoro miałaś już takie silne skurcze w nocy to tylko kwestia czasu aż pojawią sie te regularne no chyba że wcześniej odejdą Ci wody płodowe.
szczerze to chyba bym wolaa zeby odeszły mi wody wtedy bym wiedziała napewno ze to juz !!! ja do szpitala mam prawie 45 km !!
zaczynam sie stresowac ....ustaliłam z mezem ze jesli do wtorku mnie nie wezmie ( kolejna wizyta) to zamiast do gina to pojade odrazu do szpitala !!!
[ Dodano: 2009-05-21, 10:25 ]
dzisiaj mi mija pierwszy termin z usg!!!
45 km to faktycznie nie blisko. Ja muszę dojechać 18 km. Słońce pojedziesz do szpitala a jak będą Cię tam trzymać, aż akcja porodowa sama się zacznie
Nie wolisz tego czasu spędzić w domku. Wiem, wiem że to nerwówa jest okropna to oczekiwanie no ale co nam pozostało. Ja dzisiaj jadę jeszcze na 17 do Medicoru tam gdzie będę rodzić w ramach Szkoły Rodzenia mamy "zwiedzić" sobie tę placówkę. Poprosiłam brata żeby ze mną pojechał samochodem oczywiście bo mój małżonek ma drugą zmianę. . U nas ukrop jest niemiłosierny. Także busem się sama nie pcham do miasta. Jest to juz zbyt męczące dla mnie zresztą obawiam sie trochę już sama gdziekolwiek dalej ruszać. A z kolei w sobotę mam się tam zgłosić do mojego lekarza prowadzącego na jego dyżur - na kontrolę. Powiedziałam mojemu mężowi że może wezmę torbę z sobą i powiem lekarzowi, że wracam do domu z moim maleństwem albo wogóle
Zmieniając temat kupiłam sobie na Allegro japonki fajne za jedyne 19 zł. Chyba nie dużo dałam. Wprawdzie przesyłka kosztuje 14 zł bo wybrałam kuriera dlatego przekonałam szwagierkę żeby sobie też kupiła. Chętnie się zgodziła bo jej się spodobały także koszty dostawy dzielimy na 2. Zawsze to mniej do zapłacenia . Tak wyglądają wybrałam beżowe
http://www.allegro.pl/item641644328_jap ... ramiz.html