http://tinypic.com/player.php?v=334orkp&s=5
[ Dodano: 2009-05-21, 22:35 ]
yoanna wiesz nie zrobie tego ludziom na ulicy i sie w spodniczce jednak nie wyjde

co to za przyjemosc jakbym caly czas miala doline

Nie mojej werce nie robili takich badan krwii od wyjscia ze szpitala No wlasnie dziwne to troche czemu nie A kochana co do daania jedzenia naszym bezzebaczom spokojnie nie boj sie czego nie beda mogly dzislakami zgniesc to wypluja w najgorszym razie sie troszke pozygaMalutki juz spi, wiec ja tez wczesniej sie połoze dzisiaj, a jutro idziemy pobrac krew na bilans poł roczny. Czy waszym dzieciaczkom tez pobierali krew na takie badanie?
A tak Igolina robi brawo -babcia ja nauczyla w PL
ez juz bije sobie slicznie brawa mam filmiki na komorce ale nie wiem jak je wrzucic kiedys sprobuje moze mi sie uda to wam tez pokaze A ja tam mysle Martunaze wyolbrzymiasz ja mysle ze yoanna ma racje czasem lepiej zlac wszystko i wyjsc tak jak jest komu wygodnie A ty juz najlepiej powinnasc to wiedziec bo u was to wszystko ze tak powiem dozwoloe bo u nas w PL czesciej sie zdaza ze wszyscy glupio lipia jak ktos sie inaczej ubierze i wyroznia sie z tlumuwiesz nie zrobie tego ludziom na ulicy i sie w spodniczce jednak nie wyjde
co to za przyjemosc jakbym caly czas miala doline
a no wlasnie kochana u mnie tak samo A ty wiesz ze ona nadal wlaczy ztymi zebaczamino i jak jej nie dac w nocy cyckatylko on ukoi bol
a mam nadzieje ze Wam sie wszystko pouklada jednak...
wielka mam nadzieje
dokladnie tak jest i dlatego walcze sama ze soba zeby nie poddac sie i nie wyladowac na tbletach musze wyrwac sie temu dolowi dla niej i dla adziuli chociaz adziula ostatnio tez sie przycyniala do mojej depresjiwiesz ja tez czerpie tyle radosci z karmienie Igi ze nic mi wiecej nie potrzeba
i moze jednak to karmienie Ci pomoze bardziej niz tabletki
widzisz Weronisia sama Tobie daje znac ze jeszcze potrzebuje bardzo cycora
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość