nie nie ja nie ide mowilam dobranoc Agusimmarta81, Dobranoc
teraz w lipcu skonczy 12latdana, a ile lat ma Adzia???
No i u nas niestety wlasnie tak jest nieraz juz sa w dziaselkach takie jak by dziorki i my myslimy ze to juz a za pare dni robia sie blade jak by nic sie nie dzialo i tak na przemian strasznie spuchna sa czerwone ja boraki i wygladaja ze zaraz wybuchna a za dzien dwa znow jak gdyby nic bledziutkie nie rozpulchnine masakra jak ona sie meczy znimiwiesz polozna mi mowila ze pierwsze zabki moga wychodzic-nie przebic sie i chowac sie spowrotem
pewnioe tak jest u biednej Weronisi i bidulka cierpi 2 razy
To co ty kochana robisz? nie jestes zmeczona ?nie nie ja nie ide mowilam dobranoc Agusi
o kochana no to nieciakawy wiek przed toba tzw.okres dorastania jak pamietam siebie z tego okresu...to tylko mam nadzieje ze Iga taka nie bedzieteraz w lipcu skonczy 12lat
ja sie kochana relaxujeTo co ty kochana robisz? nie jestes zmeczona ?
dobranoc i do uslyszonka jutroMartunia kochana wybacz ale juz nie dotrzymam ci towarzystwa i milej nocki ci zycze bo ja juz ledwo na ocz patrze a moja cala rodzinka juz spi jak zabita
Nie tego jestem absolutnie pewna ze nie bo ona ja kocha bardzo szalenie i wrecz za bardzo jej pozwala robic z soba wszystko Ja mysle ze to wiek dorastania buntu i walki o swoje racje i swoje Ja jak w stadzie dlatego probuje nas sprawdzic na ile moze sobie pozwolic i stad te jej glupie zachowania ale to rzecz normalna Wiec musze to przezyc nie mam innego wyborua moze ona jest o Weronisie troszke zazdrosna????
oby ja tez juz bardzo chcemam nadzieje ze juz niedlugo jej oststecznie wyjda zabki
No a co tam po Igusiowemu wychodza nie ksiazkowowampir
no ale teraz na raz jej ido 2 jedynki i 2
Cwaniary No dobra teraz to juz naprwde spadamale wiesz mi z Igolinka kimamy do 9 prawie codziennie
:ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:Yoanna ale Ninka słodko wygląda jak patrzy tymi oczkami to normalnie rozbraja
No zgadzam sie :D brawo bije przeslicznie, madra dziewczynka :) poszlo mi to na ambicje i od wczoraj probuje pokazywac jaj brawo ale nic z tego :PMarta Igol pięknie brawo bije my narazie jestesmy na etapie robienia bach bach w podłoge
ladnie,ladnie :DDDmam go dosc moglby sobie wyjechac ale zostawic mi karte do bankomatu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość