Ja tez nie wyobrazam sobie,zeby mi synek na cycku wisial ciagle.
Ilka79, super,ze polozne Ci pomogly. Tez bym tak chciala. Jak bede w szpitalu to nawet sie upomne o pomoc jak bedzie trzeba, bo nie mam pojecia jak dziecko przystawic do piersi.
kazda z nas chce być jak najlepsza mamusią powolutku wszystkiego się nauczymy a troche rzeczy mam nadzieje podpowie nam instynkt najważniejsze to zachwoac zdrowy rozsądek.Wiecie ja chce byc taka wzorowa mamusia
racja, smoczek schowasz i spokoj a z kciukiem pewnie nie jest tak łatwoOsobiscie jestem przeciwniczka ssania palcow przez dzieci szczegolnie kciuka.Widze 7 i 8 letnie dzieci ktore trzymaja w buzi kciuki istna tragedia zabki wykrzywione mysle ze trudniej im sie rostac z kciukiem!
dasz sobie rade na pewnoWiecie ja chce byc taka wzorowa mamusia, ale cos widze, ze bedzie ciezko
szczerze Ci wspolczuje tego zamieszania bo ja juz opadłam z sił zupełnie i nie wyobrazam sobie nawet wiekszych porzadkow a co dopiero przeprowadzkimnie przeprowadzka 29maja wiec necika pewnie tez nie bede miala tak szybko,codziennie pakuje kartony i nie widac ze cos pakuje-tragedia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość