a wiesz że nie zauważyłam nic takiego, on tak wierci nóżkami jak mu się tylko spodenki ściągnie że nie sposób zauważyćMialam sie Was zapytac i ciagle zapominam.. Czy Wasze dzieciaczki maja lekko krzywe nozki w piszczelach? Tak jak pilkarze maja - jakby nabeczce prostowane
No to ok. A swoja droga to fakt.. smiesznie wygladaja te krzywe nozki jak je zlocza i wyprostujaKlaudia, tak dzidziusie mają takie krzywe nóżki-Gabriel czasami jak się przeciąga z gołą pupką na przewijaku to ma złączone i wyprostowane nóżki... taaakie krzywiutkiemój Kuba jako dziecko miał straszliwie krzywe łydeczki i babcia wołała na niego krzywa nóżka, teraz wyglądają zupełnie normalnie
żaden powód do zmartwień...
Och, zazdroszcze.. U nas 5 stopni, a slonce ukrywa sie za chmurami, do tego dostalam okres i nic mi sie nie chce. Nawet spacer juz sobie dzisiaj odpuscilam przez co nauzeralam sie z tym moim malym mopsem. Nontoper na rekach.. juz mi plecy wysiadaja. Co go odlozylam do lezaczka czy na sofe to ryk od razu. Chwile sie zaciekawil grzechotkami to sie pobawilam z nim, ale zaraz znowu to samo. Usnal chwile temu mi na rekach.. az mi reka zdretwiala i wreszcie udalo mi sie odlozyc go do lozeczka i spi.. Ciekawe jak dlugo.My byliśmy prawie dwie godzinki na spacerku, tak super słonko świeci
Może jeszcze później wyjdziemy na chwilę.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość