my juz wykapalismy synka, zjadl i poszedl spac grzecznie a teraz sie juz pozegnam. dzisiaj z mezem drinkujemy

do jutra
papa
pewnie jeszcze dostaniesz, rodziłaś ponad miesiąc później ode mnie.ehhh ja tez wypelnialam te formularze w szpitalu i tez dostalam paczki ale do tej pory nic na adres domowy mi od nich nie przyszlo... chyba ze oni to wysylaja wybiorczo...
a no i mierzyli go
waży 6510g czyli jest 2 razy cięższy niż się urodził
mierzy 63cm, czyli urósł 13cm od porodu
obwód główki 40,7cm i główka 5,7cm urosła od narodzin
ciężko pewnie zrobić co?ja już chyba z 60zdjęć zrobiłam próbując złapac zębytylko u mojego lewa jedyneczka jest większa od prawej
dziękuję w imieniu synka![]()
![]()
za szczepienie no i za to, że tak ładnie rosnie
![]()
![]()
a raz moja siostra była w przedszkolu przy kościele Pl i tam poznała parę polek które się już ze sobą spotykają , no i umówiły się raz z nami i się sobie spodobałyśmy i teraz co piątek się spotykamy , co tydzień u kogoś innego, fajnie jestmanenka, założyłyście "baby group"?? Polek tam masz tak dużo??
a raz moja siostra była w przedszkolu przy kościele Pl i tam poznała parę polek które się już ze sobą spotykają , no i umówiły się raz z nami i się sobie spodobałyśmy i teraz co piątek się spotykamy , co tydzień u kogoś innego, fajnie jest
ja zdecydowanie kawkę poproszęaaa, stawiam na dobry początek dniakomu kawkę?? komu herbatkę??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość