Mam nadzieję że Ciebie ono nie dotyczyzaś skakanie po drabinie,malowanie itd...
Straszna ta historia żony znajomego
Gratuluję Wam (i sobie hihi) okrąglutkich tygodni
Dzisiaj zaczęłam pakować torbę
Beata, toż to Twój basenik ??
Ale bym sobie popływała w chłodnej wodzie, te upały mnie wykończą
worek-śpioworek, miałam dla Milki, ale nie stosowałam jakoś..
??a wiec przytyłam tylko 1 kg przez miesiac
To malutko, ja przez miesiąc przytyłam uwaga 4kg, i czuję że nadal tyję
Wiecie co, co do uprzejmości naszego społeczeństwa co do kobiet w ..
To zgadzam się że większość albo nie zauważa, albo nie chce im się zauważać naszego stanu.. Z wygody?? Idąc tokiem myślenia: nikt się nie "ruszy" to ja też nie ?
Przykre to, ale prawdziwe. Katka, mnie też starszy pan dziabnął łokciem w autobusie w plecy, bo tak był zaaferowany wizją wolnego miejsca dla siebie że nie patrzał co robi
Powiedziałam mu tylko "spokojnie!!!!"..
Ale wczoraj zdarzył się cud Poszliśmy we trójkę (czwórkę hehe) na lody gałkowe b. pyszne swoją drogą, ale jak zawsze w niedziele mega kolejka po nie, my jakoś tak na 10. pozycji. Wtem podchodzi mężczyzna jakoś po 30-stce i mówi że taki skwar, że Pani (mi) na pewno ciężko tak stać itp. itd. i że prosi nas o stanie przed nim i jego rodziną (żona +trójka dzieci) Ja się troszkę upierałam że nie (byłam zszokowana) i że zaraz usiądę z dzieckiem (Milką) a on nie odpuszczał , więc wbiliśmy się (z założenia przed nimi), ale wyszło o parę osób wcześniej - praktycznie przy samej kasie
Ów facet skwitował to tak "Wiem coś o tym, bo trzy razy byłem w ciąży" hihiih" i że to "powinno być oczywiste"
[ Dodano: 2009-05-25, 21:42 ]
Acha, wiecie co, myślałam że w kącikach ust mam zajady, a to świństwo okazało się opryszczką
I to po obu stronach
To już trzeci raz w tej ciąży , mam nadzieję że nie poszkodzi Natankowi ...