aniabella, widzisz ty na darmo szlas w okropna pogode na szczepienie a ja w marcu w zimno wybralam sie pieszo do lekarza z malym i mnie do domu odesłali bo pani doktor czasu nie ma, a jak sie dzowni to mozna przyjsc

taaak, ah ta służba zdrowia. mnie szlag trafia jak idę z małą do dzieci zdrowych a muszę przechodzić przez dzieci chore bo im się drzwi nie chce otwierać u dzieci zdrowychaniabella, widzisz ty na darmo szlas w okropna pogode na szczepienie a ja w marcu w zimno wybralam sie pieszo do lekarza z malym i mnie do domu odesłali bo pani doktor czasu nie ma, a jak sie dzowni to mozna przyjsc lekarze..
no superWogóle to muszę się Wam pochwalić, że 2 tyg temu mój brat został tatą małej Maia mama jest teraz podwójną babcią hehe i pęka z dumy, że ma dwie wnusie
to dziwne, u nas zdrowe dzieci przyjmują na dole , a chore u górymnie szlag trafia jak idę z małą do dzieci zdrowych a muszę przechodzić przez dzieci chore
tak donatko, cały czas Ola jest na cycu. od kilku dni jak wspomniałam daję jej dodatkowo jabłuszko gerbera. z butli nie bardzo chce pić ale jak dam jej wodę to trochę wypije.u nas też zimno i strasznie wieje, także na spacer nie pójdziemy,
aniabella to karmisz cały czas piersią ?
a u nas w tym samym budynku na parterze ale są osobne wejścia. co z tego jak nieraz przez dzieci chore muszę chodzic z małąu nas zdrowe dzieci przyjmują na dole , a chore u góry
no to ładnie śpi, ciekawe, że w nocy dzieci nie ulewają a w dzień takdonatka,powiem tak, bez problemu przesypiałaby całą noc gdyby nie to, że w nocy co 3 godz ją karmię. Noc, kiedy śpi, to jest jedyna pora kiedy nie ulewa po jedzeniu i więcej jej tam w brzuszku zostaje niż w ciągu dnia kiedy to macha nogami, napina brzuszek i ulewa. w ciągu dnia karmię co 2 godz. Raz nie nastawiłam budzika na karmienie i ładnie przespała 6 godzin
ja zauważyłam, że w nocy po jedzeniu i jak beknie to od razu do łóżeczka z powrotem i spi więc nie ma szans by ulała a w dzień to jak zje i ją odkładam to zaraz przyciąga nogi do brzuszka, napina się i ulewa. na rehabilitacji też ulewa jak pani z nią ćwiczy bo napinają się mięśnie brzuszka i już kilka razy była sytuacja, że musiała spodnie zmieniać mimo rozłożonej pieluchyciekawe, że w nocy dzieci nie ulewają a w dzień tak
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość