Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 14:56

A ja chyba zaraz skoczę na górę :ico_prasowanko:

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

08 kwie 2008, 15:04

Cześć Dziewczyny czy mogłabym poprosić o głosiki na mojego synka??? Z góry dziękuję!!
http://hosting.pampers.pl/pl_PL/google_ ... om=gallery

Awatar użytkownika
Tuska
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

08 kwie 2008, 15:04

janoszka pisze:a co powiecie moje drogie na taką koszulkę?
http://www.vienetta-secret.pl/Rozmiar%20M/IMG_2689.jpg

janoszka, podobno cyce same wylaza z tych koszul :ico_oczko: Szczegolnie jak wiekszy rozmiar. Jak nie chcesz swiecic biustem w szpitalu to moze nie warto ryzykowac :ico_haha_01: Ja stwierdzialm ze takiej nie bede kupowac (chociaz ja mam biust maly to moze by sie nawet sprawdzila, nie wiem)
U mnie tez sloneczko ale nie chce mis ie tylko ruszyc z lozka.. Tak mnie nogi bola ze nie moge chodzic :ico_olaboga: Tak jakbym zakwasy miala, nie wiem co ja w nocy robilam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

08 kwie 2008, 15:37

Hej,

Współczuje Wam brzydkiej pogody, u mnie ślicznie słoneczko swieci, ale czapke trzeba miec, bo wiatr wieje :-)
Właśnie mam zamiar wystawic leżaczek i chwilkę posiedziec (bo już mnie głowa boli od tego kompa).
A co do koszuli, to jesli nie kupię w sklepie to zamówię taką:

http://www.allegro.pl/item334219946_kos ... zne_m.html

Dziś już pewnie nie dam rady zaglądnac (po szkole jeszcze na zakupy jedziemy) wiec życze przyjemnego popołudnia wieczoru i spokojnej nocki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
murdemille

08 kwie 2008, 16:01

Tuska ja mam w tej chwili ledwo co 75B (przed ciążą miałam 70A) także myślę że spokojnie nie będę dawać lekarzom i obcym facetom po oczach :-D

a ja byłam na spacerze z psem a teraz idę do szpitala (mam za rogiem ale akurat nie w tym będę rodziła) do sklepów dla dzieci pooglądać z mamą co jest. może tam będzie jakaś fajna koszula nocna?

kobitkom które już dziś nie zajrzą, życzę miłego popoludnia,wieczoru i spokojnej , co najważniejsze przespanej nocy :-D

ale mam nadzieję,że ktoś na wieczornych pogaduchach będzie obecny? :?: :?: :-D

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2008, 17:16

hej Słoneczka ,mam sekundę na doczytanie , niedługo bedę miała lekcje a w ogóle to juz mnie oczy pieka od gapienia sie w moje niewyrazne kserówki z anglika :ico_zly: ale co ja Wam będę marudzic, jak tu taka cudna wiadomośc od kasiulinki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kochanie łezka w oku mi sie zakręciła, masz wymarzoną córeczke, gratuluje Ci z całego serca! i jaka fotogeniczna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
janoszka, Ty pytałaś mnie o to przeniesienie egz. na wrzesien, nie? No to w mojej szkole jest tak że musze złożyć podanie z zaswiadczeniem od lekarza że jestem w ciąży no i napiszę że akurat 9-tu miesiąc przypada mi na czerwiec itp. itd. no i nie będę musiała latac z usprawiedliwieniami odnoścnie każdego egz. tylko hurtem cała sesja na wrzesien. Bedę miała do zdania pedagogike i egz. praktyczny z anglika- pierwsze trzeba przejść częśc pisemns a potem ustną jak sie pisemną zda.
co do koszuj\l to ja mam dwie nowe rozpinane, tez nie ryzykuje tych rozcinanych bo myślę że te rozciecia sie z czasem zdeformuja podczas karmienia , czyli sie porozciągaja i będe cycami swiecić a wole nie :ico_oczko: wkleje wam kiedys foty tych moich, myslę kupić jeszcze trzecia, koszul w koncu nigdy za duzo a kupie takie żeby mi było wygodnie ale też żeby jakis wyglad to miało :ico_oczko:
co do kumpla który wyszedł mówiac cześc to pasuje jedno słowo "palant" :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-04-08, 17:31 ]
a Was nie ma,niestety :ico_placzek:

Awatar użytkownika
murdemille

08 kwie 2008, 18:13

Marta26, oczywiście jak ja jestem to tez nikogo nie ma.
no ja się dowiadywałam i u mnie w szkole też tak można zrobić. zwolnienie dostałam od lekarza na okres 08.04-30.06 wiec jakbym się uparła to już w ogóle nie muszę chodzić :-D
ale za fajną mam grupę żeby odpuścić tak wcześnie :ico_oczko:

wróciłam z mamą ze szpitala, zakupiłyśmy pierwszą partię tetry i wkłady do pieluszek :-D
w czwartek jedziemy po ubranka i pościel, bo materac już upatrzyłam w tym szpitalu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a teraz dalej pisanie pracy o UNICEF , obiadek i może krótka drzemka.

[ Dodano: 2008-04-08, 18:15 ]
no i po Waszych wypowiedziach chyba się wstrzymam z tą koszulą :P
może znajdę jakąś bardziej kobiecą i rozpinaną na guziki :-D

Katka
Wodzu
Wodzu

08 kwie 2008, 18:18

kasiulinko moje gratulacje :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
murdemille

08 kwie 2008, 19:26

była lekka i krótka drzemka po obiedzie, czas na jakiś spacer?? :-D

[ Dodano: 2008-04-08, 20:58 ]
no i gdzie te dziewczęta? :-D

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2008, 07:20

Witam w ten piękny, słoneczny poranek :-)
Nocka super cała przespana, humor też świetny, samopoczucie jak najbardziej, nic nie boli, nic nie dokucza :-D Oby tak częściej. Tylko już z samego rana czuję, że mam ogromną potrzebę wyjścia z domu, gdzie ś bym poszła z kimś pogadała, no ale okaże się w praniu co to z tego wyjdzie :ico_noniewiem:
Chcę jeszcze A. do kina wyciągnąć na "Nie kłam kochanie" - bo potem to nie wiem kiedy będziemy mieli okazję sie wybrać :ico_oczko: . A może któraś z Was już była? Jaka jest wasza opinia o tej komedii, może to strata czasu :ico_noniewiem:
Ja tradycyjnie z kawusią z rana i pewnie będę zmuszona sama ją wypić, ale cóż.

Życzę wszystkim miłego dnia :ico_haha_02:

Nowa czekam na relację ze szkoły rodzenia (podejrzewam, że nie tylko ja :ico_haha_01: )

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”