hej Słoneczka ,mam sekundę na doczytanie , niedługo bedę miała lekcje a w ogóle to juz mnie oczy pieka od gapienia sie w moje niewyrazne kserówki z anglika
ale co ja Wam będę marudzic, jak tu taka cudna wiadomośc od
kasiulinki kochanie łezka w oku mi sie zakręciła, masz wymarzoną córeczke, gratuluje Ci z całego serca! i jaka fotogeniczna
janoszka, Ty pytałaś mnie o to przeniesienie egz. na wrzesien, nie? No to w mojej szkole jest tak że musze złożyć podanie z zaswiadczeniem od lekarza że jestem w ciąży no i napiszę że akurat 9-tu miesiąc przypada mi na czerwiec itp. itd. no i nie będę musiała latac z usprawiedliwieniami odnoścnie każdego egz. tylko hurtem cała sesja na wrzesien. Bedę miała do zdania pedagogike i egz. praktyczny z anglika- pierwsze trzeba przejść częśc pisemns a potem ustną jak sie pisemną zda.
co do koszuj\l to ja mam dwie nowe rozpinane, tez nie ryzykuje tych rozcinanych bo myślę że te rozciecia sie z czasem zdeformuja podczas karmienia , czyli sie porozciągaja i będe cycami swiecić a wole nie
wkleje wam kiedys foty tych moich, myslę kupić jeszcze trzecia, koszul w koncu nigdy za duzo a kupie takie żeby mi było wygodnie ale też żeby jakis wyglad to miało
co do kumpla który wyszedł mówiac cześc to pasuje jedno słowo "palant"
[ Dodano: 2008-04-08, 17:31 ]a Was nie ma,niestety