oby oby...nie nie moge o tym juz myslec bo normalnie szokMy musimy dla naszych bobaskow,mimo wszystko starac sie pocieszac i wspierac ,bo wszystko bedzie w porzadku,zobaczycie

chyba nie powinno byc z tym wiekszego problemu.No to mam adzieje ze cos wybierzecieTeraz tylko kwestia,czy mozna bedzie w ktoryms powiesic antene,bo ja nie dzwigam angielskiej telewizji,a jestem uzalezniona od polskiej
no wiem wlasnie zeTy kochana jutro juz 15 tydzien!
Ale byloby fajnie,pewnie po sklepach ogladac ciuszki tez bysmy biegalychyba nie powinno byc z tym wiekszego problemu.No to mam adzieje ze cos wybierzecie szkoda ze blizej nie mieszkasz bysmy razem na spacerki mogly chodzic
Ale leci,co?ani sie obejrzymy a tu 20 tydzien bedzie,i polowa za nami.no wiem wlasnie ze jutr o juz 15 tyd. szok
o no wlasnie to by bylo superAle byloby fajnie,pewnie po sklepach ogladac ciuszki tez bysmy biegaly
Moj Mateuszek urodzil sie w 32 tygodniu ,masz racje to juz tak niezle ,on sie co prawda urodzil ze spora niedowaga 1400,bo po prostu faszerowali go w brzuchu antybiotykami,ale dziecko urodzone juz w 24 tygodniu ciazy ma szanse przezyc!!!Przeciez one po 600 gram maja,widzialam takie drobinki,miscily sie w 1 dloni pielegniarkiJa tak sobie mysle ze oby do tego 32 tygodnia sociagnac i bedzie dobrze ciesze sie ze jak narzie mnie zadne chorobskon nie zlapalo i ze sie dobrze czuje
ale najgorsze sa choroby w pierwszym trymestrze,wiec my juz mozemy chorowac!
no dokladnie moja kolezanka urodzila 1000gram na raczce sie coreczka miescila taka malutenka jak paczuszka cukru-a teraz jaka panna24 tygodniu ciazy ma szanse przezyc!!!Przeciez one po 600 gram maja,widzialam takie drobinki,
Wiesz,ze mnie to tez jakos tak mierzi,chyba nie bede pozwalala dotykac!a propo urodzin to ostatnio stwierdzilam ze tak miebardzo bym chciala zeby ktos moje malenkie dziecko bral na rece wogole zeby znajomi przychodzili je ogladac i pewnie cos mam z gorem
no dokladnie nie mowie juz jak zobacze jakies takie malenkie bobo jak jestem gdzies w sklepie czy na ulicy i o tym zagladaniu do wozkowW ogole tak mi jakos wszyskich szkoda,nie wiem co te hormony ze mna robia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość