Jejku dziewczyny po pierwsze dziekuje, bo myslalam ze za to chwalenie mnie potępicie
Po drugie
Dana jakby ktos tak o mojejNinie kiedys powiedzial, to bym go za jaja chwycila i wykrecila :[ naprawde!! Wiec Ci sie wcale nie dziwie!!
Po trzecie
Adia zazdroszcze piasku, morza i pogody! Jak ja uwielbiam morze.. mam nadzieje ze w tym roku uda sie wyjechac gdzies :))
A po czwarte kupilismy dzis nawilzacz powietrza - o taki:
http://allegro.pl/item653611608_nawilza ... od_ss.html
I deske do krojenia, i kocyk zeby polezec nad jeziorkiem troche, i byly takie sliczne obrusy - a szukam czarnego bawelnianego takiego bez nadrukow itp, ale narazie nie moge znalezc.
Projekt oddany, kolega mnie zabral za to na shoarme (kurczak z frytkami, sosami, bulka i zestawem surowek :DDD chcial mi postawic drinka ale bylam autem - milo z jego strony :) a mi to naprawde bez roznicy czy robie prace sama czy za kogos :))
Ale stwierdzilam, ze pomlu nie mam z nimi o czym rozmawiac
bo ja bym im o Ninie opowiadala i o tym ze wykupkala migdala z rafaello (ktore jej dalam w papierku, i zjadla ze smakiem zanim zauwazylam - nie pisalam Wam o tym? nie? no nie lubie sie powtarzac a czasem mi sie zdarza :) no i wiem ze oni niebardzo chca to sluchac...
Moj m drugi dzien z rzedu siedzial od 10 praktycznie do 17 z mala, bo ja pojechalam najpierw na silownie - gdzie moj przystojny pan instruktor trenowal jakas blondyne i sie tak podniecala i takimi tekstami rzucala i w koncu wziela od niego numer telefonu
:P:P
A teraz spadam do sklepu bo moj M sie uczy i obiecalam kupic mu lody albo pudding czekoladowy, za to ze sie tak ladnie mala zajmowal
A co do Zirci i Miszki to tez bym chciala zobaczyc maluszki ich :)
Zirca a Ty wrocilas na stale do Polski czy wracasz do Dublina? Kiedy zaczniesz nas czesciej odwiedzac? I pokaz nam Ala wreszcie!! Please :)
[ Dodano: 2009-06-04, 20:12 ]
A Wiola!! A propo tesciowej - ja bym nigdy nie poszla przeprosic, niestety jak nie czuje sie winna to mi to nie przejdzie przez gardlo
a Twoj m zachowal sie jak kazdy facet broniacy mamusi (moj tez ja broni zawsze jak o niej mowie cos zlego
)