witam was kochane
w końcu zajrzałam,wcześniej nie mogłam,bo ledwo kompa włączyłam to mi koleżanka przyszła na kawkę z pogryzionym synusiem przez niunię
ale teraz mała usypia to mam troszkę czasu a i muszę się wziąć za wyrzucanie niepotrzebnych rzeczy z pokoju
dziewczyny datki dane
kati84 super fryzurka i kolor oczywiście też
a mój A mnie wczoraj całkowicie denerwował,spał do 22 w samochodzie potem przyszedł i poszedł od razu na górę spać,po północy przyszedł żebym mu dała 50 zł to on sobie pojedzie samochodem gdzieś piwo kupić

wkurzyłam się i go wyrzuciłam po pierwszej z domu na dwór

polazł gdzieś nawet mnie to nie interesowało,ale przylazł za jakieś pół godziny i pojechał gdzieś samochodem po pijaku

nawet nie zauważyłam,że wziął kluczyki od samochodu

i zniknął na prawie godzinę

miałam takie nerwy że

potem przyjechał i znowu gdzieś polazł,ale był z kimś bo drzwi od samochodu były 2 razy zamykane :ico_sorki:i przyszedł do domu koło 5 nad ranem i walił mi w okno żebym mu drzwi otworzyła,to już wstałam i go od razu na górę pognałam,bo jak zacznie mi się tłuc to obudzi hanię

a od rana w ogóle z nim nie gadam tylko on schodzi do łazienki i do sklepu po piwo i spowrotem na górę idzie

ciekawa jestem jak jutro pojedzie do pracy,ale to już jego problem
w dzien super za to w nocy tragedia, co pol godz wedrowki do wc, ciagle mi niewygodnie cos mnie boli gryzie goraco, zimno

i tak już będzie do końca

ale w twoim przypadku to już pewnie niedługo
ale się rozgadałam,ale z kimś trzeba pogadać
[ Dodano: 2009-06-05, 14:00 ]
Jadzia no i też zagłosowane