hmmm tylko u mnie nawet w szafkach nie lezywyszłam z założenia że to co ma w szafkach leże
tylko w sklepie i aptece na półce :P
ja tez mam tyle samo z tym ze ta mniejsza paczke zabieram do szpitala bo u nas trzeba miec swoje pampersy i jak zostaja to sie je do domu z powrotem zabiera bo same mamy przebieraja maluszkiA dziewczyny jedno pytanie,ilescie kupiły pampersow na poczatek bo ja mam jedna paczke tych od 2-5 kilo-43 sztuki i 94 sztuki tych od 3-6 kilo
wiesz wydaje mi sie ze jak beda szli ogladac maluszka znajomi to pewno pampersy beda niesc i chusteczki bynajmniej u nas niosa wlasnie tak bo to najbardziej potrzebnewystarczy na chociaz na miesiac ten pierwszy
zostalo mi 11 dni do ukonczenia 37 tc , wtedy moge bezpiecznie rodzićCzas pędzi jak oszalały, teraz to już naprawdę można liczyć dni na palcach ihihih
katka moja koleżanka ma termin na 13 lipca a lekarka powiedziała jej ze urodzi góra za 2-3 tygodnie bo dzidzia taka duża i wogóle wszystko na to wskazujeMoja kolezanka miala TP na 22 czerwca, a urodziła wczoraj Urodziła córeczkę Kingę - 3300 g
u mnie tez moze byc wczesniejszy poród, poki co Aurelkę trzyma krążek i leki.Ale jak migo ściagna i odstawie leki, to moze szybciutko wyskoczyc to moje dziecię Tymbardziej, ze tez zapowiada sie na dużą dziewczynkekatka moja koleżanka ma termin na 13 lipca a lekarka powiedziała jej ze urodzi góra za 2-3 tygodnie bo dzidzia taka duża i wogóle wszystko na to wskazuje
w Świętochłowicach, chodze do dr M.PabianaKatka, a tak z ciekawosci... ty mieszkasz w Chorzowie prawda? do jakiego lekarza chodzisz????
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość