witam was
dziewuszki prosze sie nie wyglupiac,nie chorowac,donosic maluszki do konca i byc dobrej mysli - wszystko sie ulozy i tego kazdej z was z calego serca zycze
Kot@ku to dostawaj juz ta @ i w koncu ruszcie do pracy i oby ten 1 strzal byl w dziesiatke

- uda sie,bo ja czekam a nie moge sie rozdwoic przed twoimi kreseczkami co nie hehe
Monisiu powiem ci,ze goraczka moze wystapisc od zoladka jak i moze sie cos kroic,jakies chorobsko,tutaj daja u nas na zatrucia napic sie 7up-ponoc to jedyny napoj,ktory ma cos w sobie,ze pobudza zoladek i jego kwasy
co do twej pociechy Alusi to nie uwazam,ze jest za duza,to moj Natanek prawie 3 tyg temy wazyl bez 30 gram 1600
a ty wyprzedzasz mnie tygodniowo o jakies 2 tyg,wiec teraz moze wazyc podobnie do twojej Alutki
Zulciu tak,pozostalo mi tylko lozeczko i materac,w zasadzie reszte mam ,no oprocz jakis tam drobiazgow
szczako kolczyczki sliczne faktycznie-brawo i uznanie za talent
wiecie co ja od jakis prawie 3 miesiecy stoje na wadze,przytylam 8,5 kg i tak sobie stoje,i szczerze mowiac nie chcialabym tego za bardzo zmieniac hehe
uciekam poprasowac poprane kolejne rzeczy dla maluszka i obejrzec jakis film i sie zrelasowac
w koncu ciagne 10 dni non stop do wolnego

,ktore przypadnie w weekend i potulic zalamanego mezusia
do pozniej buziaki kochane