podpisuje liste z rana

Zapowiada się dzisiaj upalny dzień

a spróbuj mu oczyścic nosek gruszką może tylko cos mu się tam nazbierałoi chlupalo mu w nosku i charczal

Ragazzaale suuuper fotki.

a spróbuj mu oczyścic nosek gruszką może tylko cos mu się tam nazbierałoi chlupalo mu w nosku i charczal
Ragazzaale suuuper fotki.
no co ty od 20 czerwca znowu ochlodzenie gora od 15 do 21 stopnikto to widział taki zimny czerwiec
odciagam mu NOSEFRIDA ale to nie wiele pomaga. glutki wyjda a on i tak charczy, i w dodatku zaczal kaslac i kichac. az mi go zala spróbuj mu oczyścic nosek gruszką może tylko cos mu się tam nazbierało
chyba bym zmienial plany. nie wiem czy bym wytrzymala tyle dni z tesciowa pod jednym dachemteraz na te cztery dni też jedziemy tam wypoczywać Tylko mnie mój P wczoraj wieczorem mówiac że zaprosił swoich rodziców A tak sobie chciałam bez teściowej weekend spędzić
no nieeee....a gdzie sie podzialo latono co ty od 20 czerwca znowu ochlodzenie gora od 15 do 21 stopni
w koncu na pewno sie zmieni. musisz to po prostu przeczekac. innej rady nie maa noc jak zwykle duzo pobudek i jestem nie wyspana...
ja zaraz wygrzebię, a już pokazywałam kiedyśa dziewczyny powiedzcie jakie macie te blendery czy melaksery co tak na papke dobrze wszystko miela, bo wlasnie musze sobie kupic i nie wiem ktory wybrac![]()
![]()
![]()
bedzie wyzerkaa ja juz sie wykapalam, maly spi a ja lece zrobic kotlety mielone.tylko ze z 2kg miesa. bedzie ich fuura. ale sobie zamroze i bede miec na jakis dluzszy czas
nie no to ja wiem... tylko codziennie zadaj esobie pytanie kiedymilutka204 napisał/a:
a noc jak zwykle duzo pobudek i jestem nie wyspana...
w koncu na pewno sie zmieni. musisz to po prostu przeczekac. innej rady nie ma
ja mam zelmera ale musze oddac na gwarancje ale bardzo dobry jesta dziewczyny powiedzcie jakie macie te blendery czy melaksery co tak na papke dobrze wszystko miela, bo wlasnie musze sobie kupic i nie wiem ktory wybrac![]()
![]()
![]()
no pewnie ze dasz...trzymam kciukinie no to ja wiem... tylko codziennie zadaj esobie pytanie kiedy ale damy rade tyle juz dalam to i teraz dam
ale jaki?ja mam zelmera
patrzylam mu ale nic nie widze. zreszta on tylko nie chce jesc moich wyrobowJedwabna, a może on tak na ząbki juz zaczyna?? oby tylko...
tak polecila mi znajoma ze to bardzo delikatne dla dzieciaczkow jestto ten "misiowy ogródek"??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość