ciekawostka urodził sie chłopiec 5,18kg jakieś 2 godziny temu! a na usg miał 4,3 wagi! nieżle kłamie to usg!
pozdro !!! /marek/!!!

no niestety, ale nie ma źle, każda z nas ma gorsze chwile ale potem jest lepiej, jednak trzeba się gdzieś wyżalić, a najlepiej tu, bo kto nas lepiej zrozumie jak nie inne przyszłe mamusieOj przepraszam. Nerwowo sie tu robi.
Joasia Ty nie przepraszaj, bo nikt się nie gniewa. A nerwowo to trochę chyba jest przez to czekanie i złe samopoczucie...Oj przepraszam. Nerwowo sie tu robi.
Joasia Ty nie przepraszaj, bo nikt się nie gniewa. A nerwowo to trochę chyba jest przez to czekanie i złe samopoczucie...Oj przepraszam. Nerwowo sie tu robi.
niezly chlop mam nadzieje ze moje az takie duuze nie bedzieciekawostka urodził sie chłopiec 5,18kg jakieś 2 godziny temu! a na usg miał 4,3 wagi! nieżle kłamie to usg!
jestes jestes nie przy niej cialem ale duchem !!jak ja zaluje ze mnie tam nie ma![]()
![]()
hehe oby to kolko podzialalo i wyprosilo szybkie i bezbolesne porody i zdrowe dzieciaczki"kółko różańcowe" p
o boze to wspolczuje matce tego poroduchłopiec 5,18 kg naturalny poród!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot], PalmaKaply i 1 gość